Азис излъгал, че е станал баща за втори път?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимки: Instagram

Новината, че Азис е станал татко за втори път, хвърли всички в шок. Тя дойде от самия изпълнител, който сподели снимка с бебе в ръце, а фенове се питаха в почуда коя ли може да е майката.

Информацията трескаво обикаляше светските сайтове у нас, докато не се появи нова вест, която хвърли читателите в още по-голяма почуда.

„Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия!“, написа фолкпевецът под фото с мъниче на около месец, като уточни, че е момченце и се чувства много горд татко.

Според източници обаче, близки до Азис, той изобщо не е станал отново татко. По думите им това си е чиста проба пиар трик.

Запознатите със ситуацията твърдят, че бебето е наскоро роденото трето дете на Светлана и Християн Гущерови. Синът им е точно на месец и нищо чудно Азис да е станал негов кръстник. Това обяснява и защо е написал, че е станал баща, предвид силната връзка с кръщелника му и факта, че кръстникът носи ролята на духовен баща.

Дали това твърдение е истина, или не, няма как да знаем, докато самият Азис не хвърли светлина по въпроса.

Азис стана татко на момченцеСнимки Принц Азис, Инстаграм „Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия! Момче е!“, нап…May 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!