Адреналин: Стефан на Гала катастрофира, потроши луксозен джип за 150 бона

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пътен инцидент претърпял мъжът на Гала преди дни. Стефан блъснал лъскавия им джип за 150 бона на столичния бул. „България“. По време на инцидента не бил заедно с тв звездата, а сам, но се отървал без наранявания. Щети имало само по баровското возило, което останало без номер и със строшен фар.

Ремонтът щял да струва прескъпо, защото частите за БМВ Х6, каквото тв двойката кара от три години насам, не са никак без пари. Двамата се сдобиха с мощното возило, докато Стефан все още бе на хранилка в предаването на жена си и вземаше крупна заплата като ководещ. Срещу солидния кеш от 150 бона те се радват на класически екстри като кожен салон, автоматична старт-стоп система, затопляне на седалките, зоново разделен климатроник, телевизор и какво ли още не.

Стефан на Гала се похвали с голям улов, хванал мощен звярСтефан на Гала се похвали с голям улов. Той обича да разпуска с различни неща, а едно от тях е рибол…Jun 30 2019vijti.com

Гала не сяда зад волана на джипа, а любимият й се подвизава и като неин шофьор. Именно той всяка сутрин я откарвал до студиото на „На кафе“, а после я прибирал до дома им.
Когато Стефан съобщил на тв водещата, че е катастрофирал, тя едва не припаднала, защото имала зад гърба си тежък пътен инцидент в миналото, който я белязал завинаги и до ден днешен тя изпитвала панически страх от дълги пътувания. Звездата на „На кафе“ навремето катастрофирала с бившия си мъж насред Кресненското дефиле.

Тогава с Константин Будев, който е баща на дъщеря й Мари, още били гаджета и пътували с приятелска двойка. Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили прочутия смилянски боб, когато шофьорът изгубил контрол над джипа и той се затъркалял в тъмната пропаст директно към река Струма. Пропадайки в нищото, Гала много се изплашила, виждайки как фаровете на джипа са опънали светлинните си лъчове към небето и изтръпнала от ужас.

По-късно видяла, че джипът се държи на едно тънко дърво, колкото човешка ръка, но явно с жилав ствол и именно то възпряло мощната машина да се цамбурне в реката. За щастие обаче, всички се отървали само с уплах, нямало пострадали.
Оттогава тя се притеснявала да не изживее същия кошмар повторно. Случвало се е да прави забележки за скоростта на Стефан дори пред последователите си в социалните мрежи, когато двамата излъчват преки видеа от своите пътешествия.

Почти всеки уикенд Гала и по-младият й любим се отдават на романтика в различни красиви кътчета на родината, припомня вестник „Ретро“. Не е тайна, че водещата е сред най-богатите тв звезди у нас. Освен че е „позлатена“ от шефовете в Нова телевизия, Гала е акционер в една от продуцентските фирми на Маги Халваджиян, а освен това има и своя козметична марка. Русокосата амбиция успешно търгува с кремове против бръчки по 80 лева, които не са по джоба на всяка жена.

Гала стана на 54, със Стефан няма да имат детеНа 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният й приятел Стефан Никол…Feb 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!