Адв. Николай Хаджигенов: От 20 юли протестиращите започват ефективни стачни действия в цялата страна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От понеделник, 20 юли, протестиращите срещу правителството и главния прокурор започват ефективни стачни действия в цялата страна. Това обяви във фейсбук профила си адвокат Николай Хаджигенов, един от организаторите на антиправителствения протест, предаде БГНЕС.

Доц.Мангъров хвърли ръкавицата: Протестите са начина да преборим коронавируса! Чували с трупове няма да има! Доц.Атанас Мангъров , макар и сочен за нещо като черна овца сред популярните експерти в борбата с …Jul 18 2020vijti.com

„Заявката е още от 07.00 часа да бъде блокирано Народното събрание в София. В този ден трябва да започнат дебатите в пленарна зала по внесения вот на недоверие на тема корупция.

Организаторите са категорични, че гражданското неподчинение е законна форма на протест.

Протестиращите целят тотално блокиране на парламента, на съдебните палати в цялата страна, магистрали, пътища, кръстовища, гари, летища, мостове и всяка публична сграда и или дейност.

Организаторите са категорични, че протестът е граждански и призовават участниците да не допускат да бъдат подведени от някоя партия или друг вид организация.

Във фейсбук страницата си Николай Хаджигенов припомня целите: „Целите са ясни: 1. Оставка на правителството, 2. Оставка на главният прокурор, 3. Максимално честни и прозрачни избори с дистанционно гласуване, 4. Промяна на Конституцията (изцяло нова Конституция).”, пише Николай Хаджигенов в личния си профил във фейсбук.

Бабикян: Виждам опитите на властта да разбие протеста. Няма да стане. Всички имаме една целВиждам опитите на властта и нейните храненици да разбият протеста, да разделят протестиращите и да г…Jul 18 2020vijti.com


[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!