Адвокатът на майката от Сандански: Свекър й я е насилвал сексуално

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете си деца, е била малтретирана физически от мъжа й. Освен това тя е била сексуално насилвана от нейния свекър, съобщи нейният адвокат.

Както вече съобщихме, Кристина Дунчева остава за постоянно в ареста. Това реши днес съдът. Невръстните деца – момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък.

Проговориха приятели на майката, убила двете си деца в СанданскиОбикновено семейство, нормално. Преди няколко месеца обаче адът започна. Така близки и приятели на К…Nov 21 2020vijti.com

Снощи десетки жители на града се събраха, за да почетат паметта им. В Сандански всички коментират двойното убийство. В социалните мрежи потребители обвиняват 32-годишната Кристина, но има и такива, които не я винят.

„Лесно е да обвиняваме хората. Не е редно да говорим, когато не сме наясно със ситуацията”, смятат част от жителите на града.

Думите на майката-убиец от Сандански смразиха кръвта на полицаите: Смразяващото убийство на двете малки дечица в Сандански продължава да е тема №1 не само в града, н…Nov 21 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!