Абитуриентката Цвети предизвика мощен фурор в нета: сложи всички разглезени кифли в малкия си джоб /ВИЖТЕ СНИМКИ/

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Баловете вече са към своя край и повечето завършващи отпразнуваха края на училището и старта на по-сложната част от живота. Както всички досега, поколения назад вълнението, радостта, емоциите съпътстват младите хора.

Една от най-прекрасните снимки бе показана от Конен двор „Странник“

Тази прекрасна абитуриентка е Цвети.

Тя се появи на кон и с прекрасна зелена рокля.

Снимката предизвика фурор в социалните мрежи.

Снимката е от Сопот.

„Момиче за пример! Такива като нея са бъдещето на България, а не разглезените кифли.

Винаги ще има негативни коментари от хора, които не са направили нищо в живота си. Това само трябва да я мотивира да продължава в същия дух!“, гласи коментар в мрежата.

Разбира се се появиха и псевдопатриоти, които побързаха да нахейтят момичето, че не било в народна носия, което е пълен абсурд и изобщо не е никакъв показател за родолюбие.

Това момиче е пример за много млади девойки, природно красива, без корекции и пълна с идеи за развитието си в България.

Още повече че ще се занимава с жъвотновъдство. Това не е ли истинска българка?

Разбира се, че в един от най-прекрасните дни от живота си, ще иска да е красива, иска да носи прекрасна рокля, с която да се чувства добре и да има хубави спомени от своя бал. Избра да излезне с коня, ами разбира се че ще избере това, което й харесва! Тя язди коне повече от 1 година, ходи на походи и обикаля родината си на кон. Издържа по 10 часа в седлото по балканските пътеки и точно с този кон, осъществи първия си дълъг конен поход! Тя е една от истинските българки, защото тя след завършване на образованието си ЩЕ ОСТАНЕ В БЪЛГАРИЯ!“, коментираха от Конен двор „Странник“

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!