Eто ги всички жени на Евгени Димитров (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Чаровна водеща бременна от Евгени Димитров. Най-довереният човек на Слави Трифонов – Евгени Димитров, ще става баща. Маестрото и половинката му – чаровната водеща в Би Ти Ви Виктория Готева, съвсем скоро ще си имат бебе.

Красавицата от нюзрума на частната телевизия вече е излязла в майчинство, за да може да си почива активно. Именно поради тази причина преди 3 седмици от Би Ти Ви анонсираха, че ще има нов водещ на емисиите им – Росен Цветков.

За Евгени това ще бъде 4-то дете от 4-та жена. А за половинката му – първо. Готева е втората жена, която се жени за Маестрото. Първата бе певицата Мишел. Двамата сключват брак през миналия век.

Първата жена на Маестрото - Мишел
Първата жена на Маестрото – Мишел

Плод на любовта им е Венелин. Разводът на родителите му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следващата дама, която успява да плени сърцето на Евгени Димитров, е рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка.

Бившата приятелка на Маестрото - Ела Наумова, и синът им Александър
Бившата приятелка на Маестрото – Ела Наумова, и синът им Александър
Евгени с Александър
Евгени с Александър

През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Това се случва в последния ден на 2004 година. Сашко обаче напуска този свят, когато е само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерината от „Магаданс“ Нели Желева, която му ражда син през 2011 г.

Нели Желева също дари музиканта с наследник
Нели Желева също дари музиканта с наследник

През миналата година пък Евгени и Готева признаха, че са сключили брак, супер изненадващо за мнозина, защото почти никой не знаеше за връзката им. Виктория е с цели 27 години по-малко от Маестрото, който е на 55 г. И като легендата Мик Джагър ще стане баща на тази възраст.

Мик Джагър
Мик Джагър

Желаем им здраве и късмет!

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!