91-годишен милиардер с новата си приятелка релаксира на плажа – след тези снимки няма да искате да се омъжите за богаташ!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако все още смятате Илон Мъск за най-влюбчивия богаташ на света, то след тези снимки ще промените мнението си. Мултимилиардерът и медиен магнат Рупърт Мърдок навършва 92 години през март. Но той е пълен със сила и желание да гради любов.

През юни миналата година Мърдок и четвъртата му съпруга, 65-годишният супермодел Джери Хол, обявиха развода си, през август процесът вече беше завършен. Според запознати тази новина е била изненада дори за близки приятели на двойката. Според източници Рупърт много ревнувал от Хол, която на 65-годишна възраст остава истинска красавица.

Нищо не се знае за романите на Джери след развода – очевидно тя просто се наслаждава на живота и милионите, които получи по брачния договор. Но бившият й съпруг бързо си намери нов любовник.

Новата му тръпка е Ан-Лесли Смит, 66-годишна светска личност от Калифорния. Според близки до двойката, двамата се срещнали и сближили на базата на винопроизводство – и двамата имат свои собствени лозя.

Най-интересното е, че Ан-Лесли е била омъжена два пъти все за богати хора. Самата Смит преди първия си брак е работила като дентален хигиенист и работила като модел.

Тя се разведе с първия си съпруг, осъждайки го за значително състояние. Вторият й съпруг почива, оставяйки на красивата блондинка огромно наследство. Между другото, той също е медиен магнат, а освен това легенда на страната и уестърна. Името му е Честър Смит.

Честър е на 75 години, когато Ан-Лесли се омъжва за него. Тогава тя е на 48. Той почива само три години след сватбата, през 2008 г.

Но познатите на Мърдок са сигурни, че в отношенията на Рупърт с Лесли няма и капка личен интерес. Може би това е истина.

Вижте как изглежда тази двойка на плажа – папараците успяха да направят няколко кадъра.

Мърдок на плажаРупърт Мърдок

Снимка
Legion Media

Лесли Ан-СмитЛесли Ан Смит

Снимка
Legion Media

76-годишна милионерска баба забременя от 19-годишния си приятелИзвестните фрази „за любовта няма възраст“ или „възрастта не е нищо повече от число, когато става ду…Dec 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!