6 дренажни напитки, които ще изхвърлят задържалата се вода от тялото ви и ще ви отърват веднага от няколко килограма

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Задържането на течности в тялото е само една от няколкото причини за наднорменото тегло, но тя винаги е сред най-проблематичните. Водата се натрупва не само в клетките, но и в междуклетъчното пространство. Бъбреците нямат време да обработват цялата течност. Оттук и  идва подпухналост. Не всички напитки за загуба на тегло у дома са еднакво ефективни. Но тези, които са с отводнителен ефект помагат най- много.

Събирам коприва през пролетта и заливам с оцет – забравих какво е косопад, болки в корема и излишни килограми!От древни времена копривата се е използвала като източник на храна, фибри и като лекарство. В древен…Jun 5 2021vijti.com

Рецепти за отслабване с напитки с дренаж ефект не изискват големи финансови разходи – всички те се основават на билки, които можете да си купите в аптеката за стотинки. Изберете едно нещо и не пийте в литри. Всяка напитка има своя собствена доза.

Изсипете чаша вряла вода с две супени лъжици листа на глухарче в раздробена форма. Изсипете в термос и оставете за час. Приемайте сутрин на празен стомах и вечер преди хранене 1 чаша
6 дренажни напитки

Същото количество вряла вода се изсипва една чаена лъжичка сушени листа от бреза . Когато напитката се охлади леко, добавете половин чаена лъжичка мед. Изпийте цялото количество чай за отслабване 30 минути преди хранене два пъти на ден.

Запарете листа от касис в размер на 25 броя. Пийте по половин чаша три пъти на ден.
Изсушете ягодите и листата . Изсипете две супени лъжици сушени плодове и листа в чаша вряла вода. Оставете за два часа. След това пийте четири пъти на ден преди хранене по една супена лъжица

Варете в 0,5 литра вода две чаени лъжички сушени листа от невен . Оставете за 20 минути, препоръчваме да се консумирате три пъти на ден преди хранене с 100 мл.

Сухите и нарязани стъбла на хвойна изсипете в една чаша вряла вода. Когато билковият чай за отслабване е готов, пийте по 50 мл три пъти на ден.

Дори ако не сте на диета, с такива напитки за бърза загуба на тегло ще премахнат 4 кг за две седмици. Продължавайте да ги пиете без вреда за здравето ви и с ползи за фигурата ви. За да подобрите резултатите си, практикувайте у дома.

Лора Крумова се предаде – окончателно загуби битката с килограмите (Снимки): Чаровната Лopa Kpyмoвa , ĸoятo съвсем отскоро е отново на работа, след като изкара второ майчинств…Jan 22 2021vijti.com


Източник: За Жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!