5-те най- лоши домакини- опазил ви господ от тях

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Може да изглежда, че астролозите са заети само с изготвянето на различни оценки. Кой готви по-добре? На кого е предназначено богатството? Какви знаци ще придобият известност? Въпреки че това изобщо не е така, някои от прогнозите са изненадващо точни. Затова решихме да проверим един от тези списъци. Представяме на вашето внимание: най -лошите домакини според зодиака!

Според статистиката следващите 5 представители на зодиакалния кръг имат много силни страни. Но готвенето и почистването не е едно от тях.

5 място: Везни

Ефирните и изтънчени Везните обръщат много повече внимание на духовното, отколкото на светското. На първо място те имат дълбока емоционална връзка с партньор, а не с печката и кърпата. Такава жена ще бъде надежден съюзник навсякъде, само не и в кухнята. И това въпреки факта, че Везните обичат и знаят как да готвят.

Освен това жената, родена под този знак, е пълна с други ценни качества. Тя е чудесна с децата, разбира се добре с родителите на съпруга си и винаги ще помогне да се вземете мъдро решение .

4-то място: Лъв

Или по-скоро лъвица. С тези личности никога няма да огладнеете, защото дори ако мама Лъв няма време да сготви вечеря, винаги има доставки по домовете. Въпреки факта, че Лъвът е наричан егоцентричен, семейството е на първо място за него. Особено за жените, родени под този знак. Те се грижат за близките, сякаш са тяхната гордост.

Но дори да успеете да вкарате Лъвът в цикъла на домакинските задължения , бъдете нащрек. Почистването и други задължения не са подходящи за амбициозни, ярки натури, което ги прави скучни и тъжни. По-добре е да позволите на Лъва да остане в своята огнена стихия – нека покорява нови върхове! Почистването ще се извършва от почистваща служба.

3 място: Стрелец

Любовта към домакинските задължения се появява при стрелците вече в дълбока старост. Силни, активни и весели, те също имат правилната доза инат. Да накараш Стрелец да изчисти ъглите е почти невъзможно.

Може би затова те обичат да пътуват толкова много. Независимо дали става дума за палатка или хотелска стая, домът им е само временно убежище между приключенията. Но природата е много хармонична и по щастливо стечение на обстоятелствата жените Стрелец по-често от останалите се оказват икономични

2-ро място: Овен

Не напразно Овенът е наричан детето на зодиака . По своята същност пролетните жени са много чувствителни, докачливи и изискват специален подход. Казват, че Овенът може всичко. Но само ако той иска.

Ако натиснете Овена с домакински задължения, той ще се занаяти и ще почувства още по-голям неприязън към почистването. И дори подсъзнателно прави обратното. Ако обаче похвалите Овена и вземете няколко подходящи думи, небрежната домакиня ще се превърне в пазителка на огнището. И все пак е трудно да се намери подход и затова жените Овен, без подходящ стимул, по-често гледат към успешна кариера, отколкото към дома.

1-во място: Скорпион

И този рейтинг не беше изключение за тези, които са родени под знака, който е осигурил титлата на най-трудния. Скорпионите обичат да бъдат безупречни във всичко, особено в това, което остава пред очите им. Външният вид, работата, социалният живот трябва да са перфектни. Но в това, което е скрито от любопитни очи, може да се създаде пълен хаос.

Особено при такива незначителни неща като почистване. Допълнителна прашинка и пренаселения килер почти не докосват жената Скорпион . Това не я прави по-малко очарователна за мъжете! В крайна сметка Скорпионът все още се смята за една от най-страстните и привлекателни знаци.

Нека направим уточнение веднага: изключения има винаги и навсякъде! Освен това светът отдавна се е отдалечил от стереотипа, че почистването на къщата е съдба на жената. По правило ярките и амбициозни зодии са включени в списъка на лошите домакини . Да отделят време за ежедневието им се струва, ако не е болезнено, то поне безсмислено. Какво мислиш за това?

Нов метод за пиле с прясно зеле подлуди всички домакини, заради бързината си- без задушаванеПиле със зеле с право може да се счита за диетично ястие. И ако се пече в плик, както ще ви покажем …Nov 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!