5 златни рецепти с билки от Баба Ванга срещу диабет, за сваляне на високо кръвно и кръвна захар:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вангелия Гущерова или баба Ванга , както всички я наричаме, е безспорно най-известната българска пророчица, прочута с точните си предсказания. Но освен многобройните пророчества за България и за света, Ванга приживе е имала репутацията да намира лек за всяка болест само с помощта на билките.

Баба Ванга стъписала Жоро Главния с плашещо пророчествоНа пръсти се броят случаите, в които могъщият император на ВИС-2 Георги Илиев е бил изваждан от равн…Aug 14 2019vijti.com

Пророчицата от Рупите обичайно препоръчвала непопулярни растения, които за медиците по онова време не са имали никаква стойност и техните свойства не са били известни и широко употребявани.

баба Ванга билки

„Не признавам лечение, при което трябва да се пият 30 билки наведнъж.

Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват“, казва приживе ясновидката.билки в хаванче

Наскоро широка популярност добиха нейните 5 рецепти срещу едно от най-коварните заболявания на съвремието – диабетът. Ефектът на тези доказани във времето илачи на Ванга за сваляне на кръвна захар и кръвно налягане е признат от хиляди нейни последователи – силата им е сравнима с чудо. Мнозина страдащи от диабет българи не спират да публикуват резултатите от кръвните си изследвания по здравни форуми и да благославят Баба Ванга за „златните“ й лечебни рецепти. Цяровете й дори се срещат и преведени на чужди езици от болни по целия свят. Ето и прочутите 5 рецепти срещу диабет на баба Ванга :

1. Рецепта с праз

Първата рецепта на Ванга за лечение на диабет и сваляне на кръвната захар е с праз. Вземат се 4 глави праз и се нарязват на дребни парчета. Слагат се в един буркан и се поливат отгоре с два литра бяло вино. Оставят се да престоят в продължение на 15 дни, а после течността се прецежда и се пие по една малка чашка три пъти всеки ден около 30 минути преди хранене.

2. Рецепта с боровинки

Другата рецепта за лечение на диабет и високо кръвно на великата Ванга е от четири лъжици черни боровинки, които се заливат отгоре с 600 грама вряла вода. Тази смес се оставя да престои за 4 часа и после се прецежда. От нея се приемат по 200 грама отново три пъти дневно.

3. Рецепта с индрише

Третата рецепта се прави от шест листа на индрише, които се варят в половин литър вода. Течността трябва да ври, докато се изпари половината част от нея. След това се оставя да изстине. Пие се три пъти на ден на гладно.

4. Рецепта с кисело мляко

Много ефективна и даваща невероятни резултати е рецептата на Ванга за сваляне на кръвната захар с кисело мляко. Всяка сутрин и всяка вечер трябва да се приема по една чаена чашка кисело мляко, в която сме сложили и сока на 1 изстискан лимон. Процедурата се прави всеки ден в течение на 20 поредни дни.

5. Рецепта с имел

И последната, но не по ефективност, рецепта против диабет на прочутата пророчица, е с 10 грама имел, които трябва да накиснат за една вечер в по-хладка вода. Сутринта прецеждаме течността и пием от нея по една чашка всеки ден, докато показателите на кръвната захар се нормализират.

Източник: За Жената

Хиляди се надяват на знамение от баба Ванга: Чакат святата жена да се яви на поклонниците и да ги упътиЕкстрасенси и поклонници от цял сват на гроба на пророчицата. „В единадесет часа, 23 години по-късно…Aug 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!