45-г. жена се влюби в 16-г. момче и живее с него вече 15 години СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

60-годишната Мерилин Бътидж и 31-годишният ѝ съпруг Уилям Смит от английския град Кроули, Западен Съсекс, са отпразнували 12-ата годишнина от сватбата си и 15 години съвместен живот, съобщава „Дейли Мейл“.

Британката, която е майка на седем деца, се запознава с бъдещия си избраник през 2006 г., когато Смит е на 16 години. Тийнейджърът бил приятел с един от синовете на жената и често идвал в дома ѝ.

Алекс Петканова показа новата си любовАлекс Петканова май забрави за Даниел, ако съдим по снимките в профила й в социалната мрежа. Моде…Aug 10 2021vijti.com

Според влюбените, те веднага усетили взаимно привличане, но младият мъж се колебаел дали да се отдаде на чувствата си, защото се страхувал как ще бъде възприето.

Въпреки това отношенията между тях започват да се развиват бързо и през април 2009 г. двойката сключва брак.

Много от близките и приятелите на двойката престават да общуват с тях. Сред тях са и шест от седемте деца на Бйтидж и сега британката общува само със сина си, който е приятел на съпруга ѝ. Смит е изгубил връзка с всички членове на семейството си.

„Бяхме сме в ада. Дори и сега ни пукат гумите на колата и безброй пъти са ме наричали педофилка. Хората просто не могат да ни оставят на мира“, споделя Бътидж.

Съпрузите допълват, че въпреки всички трудности не съжаляват за избора си. „Знаех, че между нас има нещо специално. Тя беше и все още е жената на моите мечти“, казва Смит.

Сега двойката събира пари, за да заснеме филм за любовната си история. Те искат да разкажат историята си на хората и да променят отношението към двойките с възрастови различия.

Превод и редакция: БЛИЦ

Всичко е любов! Люси Дяковска каза заветното „Да“На първа семейна почивка се отдаде певицата Люси Дяковска с новата си любима – моделът и танцьорка М…Aug 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!