30 години след развода: Сашо Диков и Аня Пенчева са първи дружки. Двамата бдят като орли над 40-годишната Пипи, зачената по чудо с магданоз

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

ТВ водещата Петя Дикова сподели уникален кадър в социалните мрежи. На него са младите й родители Аня Пенчева и Сашо Диков в деня на тяхната венчавка. Фотосът се превърна в хит и на прага на 30-ата годишнина от развода на двойката отново се питаме – какво раздели сексбомбата и спортния журналист?

През 80-те години звездната двойка привлича вниманието на цялата нация. Тяхната връзка започва бурно и е подложена на постоянен обществен интерес от зажаднелия за клюки соц тв зрител.

Аня Пенчева още е в зората на своята слава, когато се запознава със Сашо Диков. Срещат се в началото на 80-те години, когато и двамата изграждат кариери, изпълнени с динамика и успехи. През 1983 г. любовта им прераства в брак, който скоро е увенчан с раждането на дъщеря им Петя Дикова.

Тук се крие тайната на зачатието

Зачеването е трудно, а самата Аня споделя, че за да роди Пипито е прибягнала до домашна рецепта с магданоз. „Връзка пресен магданоз се потапя в затоплен зехтин. Овалва се хубаво, за да омекне. След това магданозът се слага в марля и се оформя като дамски тампон. Поставя се по същия начин 3-4 дни по време на овулацията. На втория месец бях бременна“, спомня си Пенчева.

Отношенията между двамата винаги са били под светлините на прожекторите. Макар и влюбени, техният съюз не е лесен – и двамата са погълнати от професионалните си ангажименти. Аня блести на театралната сцена и в киното, докато спортният журналист Сашо развива кариерата си в телевизията. Според самата Пенчева Диков често е отсъствал заради професионални ангажименти, което е увеличило дистанцията помежду им. 

Щастливите баба и дядо с първото внуче

Бракът на Аня и Сашо продължава близо десетилетие, но през 90-те години се появяват признаци на напрежение. Диков е все по-ангажиран с работата си в телевизията, а това се отразява на семейния им живот и е причината за отчуждението между тях. Разногласията им се задълбочават, което в крайна сметка води до развод през 1995 г.

Междувременно Аня Пенчева е намерила нова любов в лицето на Ивайло Караньотов – бивш шампион по мотокрос и бизнесмен, син на голямата актриса Славка Славова. През годините двамата изграждат стабилно семейство и отглеждат сина си Ангел.

Сашо Диков пък се отдава изцяло на професионалната си кариера в журналистиката.
Въпреки това от публикацията на Петя става ясно, че макар и далеч от публичният живот, той има жена до себе си.

„Днес и двамата са щастливи с други хора, но у мен остана вълнението от тази дата, благодарение на която и мен ме има“, пише Дикова под снимката.

Един от най-впечатляващите аспекти на отношенията между Аня Пенчева и Сашо Диков е, че въпреки развода те продължават да поддържат добри отношения. Двамата често са виждани заедно на публични събития, като демонстрират взаимно уважение и подкрепа.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!