13 начина, с които незабавно ще изглеждате с 10 години по-млади (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Често се чувстваме много по-млади, отколкото изглеждаме. Не можем да спрем времето, но е имаме силите да хармонизираме вътрешното състояние и външния вид.

Доц. Мангъров: Много боли истината, но в България нямаше кой да измира от коронавирус, защото ние умираме по-младиВъв всички страни от бившият комунистически блок смъртността от Коронавирус е по-малка, защото продъ…Jun 5 2020vijti.com

Днес  събрахме 13 трика, с които можете да запомните възрастта си само ,ако погледнете в паспорта си, а не в огледалото.

Вежди

Добавят възраст : Драматични, добре дефинирани, тънки вежди

Правят ви по-млади : Не напразно модата за дебели и естествени вежди се е утвърдила толкова стабилно , защото именно те подсъзнателно се свързват с младостта.

Изберете цвят на веждите, който съвпада или с половин тон по-тъмен от вашия естествен цвят на косата.
По-добре е да се даде предпочитание не на моливи, а да се използват специални сенки за вежди . Линиите ще се окажат меки и гладки, докато моливите ще добавят възраст.

 

Кремообразни текстури в грима

Добавя възраст : Прахообразните текстури са противопоказани за зряла кожа. Има риск да превърнете лицето си в маска и да подчертаете дори най-невидимите бръчки.

Прави ви да изглеждате по-млади : Изберете кремообразни текстури (руж, сенки за очи, хайлайтър и др.).

 

Леки тонални текстури

Добавят възраст: Дебел слой фон дьо тен с плътна текстура запушва финните бръчки, правейки ги видими.

Прави ви по-млади: Лека течна основа, съдържаща отразяващи частици. Те разсейват светлината и карат кожата да свети отвътре навън, което я прави по-млада и свежа.

 

Подчертаване на скулите

Добавя възраст: Тъмните нюанси на руж по скулите. Ярко изразените скули не само правят лицето по-изтънчено, но и добавят възраст, както и бледа крехка кожа без руж.

Прави ви по-млад: Лек светещ руж . Изберете освежаващ руж нюанс като розов или прасковен (в зависимост от вашия цветен тип). Нанесете руж върху ябълките на бузите си.

 

Кафяв молив вместо черен

Добавя възраст: Черната очна линия , направена по целия контур на окото. Това прави очите визуално по-малки, зачервяването на очите – по-забележимо и в резултат погледът е уморен.

Прави ви да изглеждате по-млади: Заменете черния си молив с кафяв или тъмносин . Тези цветове ще озарят очите и ще скрият признаците свързани с възрастовите промени – жълтеникавият оттенък  и потъмняване.

 

Максимално удължаване и свръхобем на миглите

Добавя възраст: Неоцветени мигли , дори с щедър грим.

Накарайте да изглеждате по-млади: Използвайте миглоизвивачка и спирала, за да създадете обем. Широко отворените очи могат да „изтрият“ десет години от лицето ви.

 

Обем и блясък на косата

Добавя възраст: Прически без обем, скучна коса .

Прави ви да изглеждате по-млади: Изградете обем с мус или пяна, завършете стилизирането с масло за коса: нанесете малко количество върху дланта на ръката си, прокарайте пръсти през косата от средната дължина, като обърнете специално внимание на краищата. Оптималната дължина на косата не е по-къса от до брадичката и не по-ниска от раменете .

 

Подчертайте областите на лицето

Добавя възраст: Пигментирани петна, луничките под очите и други тъмни зони по лицето .

Как да изглеждате по-млади: Не е достатъчно да маскирате тъмните кръгове под очите. Нанесете коректор (тон по-лек от основния тон) върху вътрешните и външните ъгли на очите, ъглите на устните, външната страна на ноздрите и брадичката.

 

Леки сенки върху клепача

Добавя възраст: Увисналият горен клепач създава ефект на постоянно уморени очи.

Придава ви по-млад вид: Използвайте по-леки сенки за очи близо до линията на миглите и по-дълбока сянка по дъгата, където клепачът пада. По-светъл нюанс ще направи клепача по-видим, докато по- тъмен нюанс ще скрие надвисналата горна част .

 

Червило с гланц

Добавя възраст: Матовите червила са плутни, създават ефект на суха кожа и подчертават бръчките, което визуално добавя възраст.

Оставете младежки вид: отразяващите частици разпръскват светлината и визуално омекотяват бръчките. Освен това червилото с ефект на гланц ще придаде на устните ви допълнителен обем .

 

Балансът между тен и прекалено бледа кожа

Дава възраст : Твърде тъмен загар или, напротив, много бледа кожа.

Прави ви по-млади : Използвайте меки, нежни нюанси на злато , карамел и праскова във вашата основа. Жълтото затопля кожата и колкото по-топла е кожата ви, толкова по-млада изглежда. Това ясно се демонстрира от азиатци, които изглеждат забележимо по-млади от годините си.

 

Светъл цвят на косата

Добавя възраст: Тъмната коса не е препоръчителна за зряла кожа. Тъмните нишки подчертават всички промени, свързани с възрастта.

как  Изберете нов нюанс въз основа на вашия естествен цвят на косата. Нека бъде най-много два нюанса по-светъл от естествения .

 

Парфюм с нотки на грейпфрут

Д-р Алън Хирш, директор на Фондация за изследване на миризми и вкусове (Чикаго), известен невропатолог и психиатър, съобщи, че жените, които използват парфюм с нотки на розов грейпфрут или мляко за тяло с подобен аромат, изглеждат почти 10 години по-млади в очите на другите .

Мъжът на Елена Йончева нощува с друга: Спипаха 11 години по-младия от нея архитект с красива брюнеткаМъжът на червената депутатка Елена Йончева – архитектът Пламен Тодоров, който страни от светлината н…Apr 18 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!