11 снимки на принцеса Даяна, които разкриват повече, отколкото изглежда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Даяна е наречена кралица на човешките сърца с причина. Тя наистина е обичана от повече хора, отколкото цялото кралско семейство. Ето защо дори след толкова години споровете и дискусиите за нейната личност не стихват и ние не се уморяваме да се възхищаваме на нейната сила и красота. И за никого не е тайна, че истинските й емоции в по-голямата си част останаха зад кулисите, а тъгата често се криеше зад неизменната усмивка.

Днес ние от Поничка, разчитайки на мненията на експерти в областта на езика на тялото, анализирахме снимките на Даяна и разбрахме малко повече за нея, отколкото се казва в статии и интервюта.

Даяна е обичала да бъде майка

Даяна винаги е потвърждавала любовта си към децата си с физически контакт: по време на разходка тя държала синовете си за ръка или поставяла ръка на рамото им. Тя често оправяла дрехите на момчетата и когато им говорела, се навеждала, за да бъде на едно ниво с тях. Според експертите по езика на тялото това е един от начините да покажете, че смятате детето си за равен на себе си.

Въпреки че е била в безопасност, тя не спирала да се тревожи за децата.

Позата на Даяна на тази снимка демонстрира желанието й да защити децата си: тя, като майка-стръвница, държи синовете си близо до себе си. Жестовете й показват, че се чувства като закрилник в семейството си. Въпреки факта, че обстановката не предразполага към притеснения, принцесата изглежда донякъде напрегната.

Даяна уважавала личното пространство на синовете си, но показвала, че винаги е там

На официални събития Даяна не прегръщала децата публично: жестовете й не били предназначени за широката публика. Тя позволявала на синовете си да продължат напред и да се чувстват независими, но винаги ги карала да разберат, че тя е там и ги подкрепя. Камерите на фотографите многократно са улавали трогателни моменти, когато лейди Ди нежно докосва синовете си с върховете на пръстите си.

От самото начало било ясно, че Чарлз е по-скоро приятелски настроен, отколкото романтичен към Даяна.

Как изглеждат влюбените хора? Със сигурност не като Даяна и Чарлз по време на първото им съвместно интервю, след като обявяват годежа си. Явно им е неудобно да се появяват заедно на публични места. При докосването на младоженеца Даяна вдига рамене, смутена, а Чарлз я потупва по рамото. Този жест е по-подходящ за приятел, отколкото за любим.

Даяна изглежда несигурна, когато говори за любов.

Чарлз изглежда много по-спокоен, когато говори за годежа си с Даяна. По време на цялото интервю тя от време на време прехапва устни, поглежда надолу или настрани – усеща се, че й е неудобно. Именно в това интервю Чарлз изрича прочутата си фраза, която забележимо разстройва Даяна. Журналистът пита: „Предполага се, че сте влюбени?“. На което Даяна отговаря: “Разбира се!”. А принцът добавя: “Е, в зависимост от това какво означава” влюбен”.” След думите му усмивката на Даяна избледнява и тя сваля поглед.

И дори на собствената си сватба всеки от тях мисли за себе си

Сватбата в кралското семейство е отговорно събитие и всички присъстващи, и особено булката и младоженецът, трябва внимателно да следят спазването на правилата. Но няма ли наистина щастливите и влюбени хора да отделят момент да се усмихнат един на друг или да се хванат за ръце? За сравнение можете да разгледате снимки от сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям: в съвместните снимки на младите има много повече искреност, отколкото между Даяна и Чарлз в деня на сватбата им.

Експерт по езика на тялото отбелязва, че бъдещите съпрузи постоянно гледат в различни посоки. И дори ако вниманието на Чарлз е насочено към Даяна (например, когато той целува ръката й или я гледа), тя не го удостоява с поглед, съсредоточена е върху нещо друго. И двамата участници в церемонията изглеждат напрегнати, а Чарлз непрекъснато се опитва безуспешно да улови погледа на Даяна или по някакъв начин да привлече вниманието й.

Принцеса Даяна предсказала катастрофата, в която намери смъртта сиПредстоящият документален сериал на Discovery+ „Разследванията за Даяна“ разкрива нови шокиращи подр…Aug 18 2022vijti.com

На известната снимка с целувката можете да видите, че Даяна стои достатъчно далеч от Чарлз, трябва да протегне врата си, за да го достигне. Ръцете на младите са спуснати надолу и не се допират по никакъв начин.

На съвместните снимки се наблюдава отчуждение между съпрузите.

Разбира се, Даяна и Чарлз спазват кралския протокол, който възпира физическия контакт на публично място. Позите и на двамата на съвместни снимки обаче често са затворени: или Даяна преплита пръстите си, сякаш не иска Чарлз да я хване за ръка, след това принцът кръстосва ръце, след което и двамата крият ръцете си зад гърба си. На повечето снимки съпрузите стоят отделени един от друг, ако пространството позволява. Дори след като се отправиха на кралска обиколка в Канада, като знак, че всичко е наред в брака им, Даяна и Чарлз продължиха да се игнорират един друг на публични събития.

Появата на деца, уви, също не сближи двойката.

На снимките, показващи Даяна, Чарлз и малкия принц Уилям, можете да видите, че Чарлз почти винаги е малко по-далеч, без да докосва жена си и сина си. Той често сгъва ръце в скута си, вместо да ги протегне към семейството или да участва в играта. Например, на снимката по-горе, синът се държи за крака на баща си, но Чарлз е загубен в мисли. Що се отнася до самата Даяна, тя е напълно увлечена от общуването с детето, не обръща внимание на съпруга си, сякаш е в своя свят.

Но въпреки всичко, Даяна изпитвала топли чувства към Чарлз.

Има много снимки на Даяна, на които тя изглежда тъжна и депресирана на медения си месец. Но има и такива, които потвърждават, че тя наистина е била влюбена. Тази снимка е направена по време на съвместен круиз на Чарлз и Даяна в Средиземноморието. В този момент принцесата е щастлива, за което свидетелства искрената й усмивка и флиртуваща поза.

Какво мислите за лейди Ди, кралицата на човешките сърца?

Ето така щеше да изглежда принцеса Даяна днес на 61 Потребител на социалната мрежа TikTok се нае, с помощта на фотошоп, да покаже как би изглеждала лю…Sep 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!