11-годишна певица от пловдивското село Милево покори сърцето на Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ивайла Терзиева е една от най-добрите участнички в стартиралия проект на Слави Трифонов „Нова звезда“. Малката певица е на 11 години и е родом от пловдивското село Милево. Талантът става известен на цяла България още на кастинга в „Шоуто на Слави“. Там тя след блестящо изпълнение на песента „In time telling you“ изпява още „Облаче ле бяло“ и „Синева“.
След представянето си даровитата Ивайла печели убедително одобрението на журито. Продължава отлично да се бори и да минава всеки следващ кръг на „Нова звезда“. Темите и задачите никак не са лесни, времето за подготовка е кратко, но талантливата малка дама не се притеснява и крачка по крачка върви по пътя към успеха.
Стана ясно защо Слави Трифонов отказа да е кръстник на дъщеричката на ГоджиСлави Трифонов на нож с жената на Годжи, водещият не харесва Надежда. Слави Трифонов отказал да кръс…May 2 2019vijti.com

Не страда от сценична треска и не се тревожи при поява пред публика. Твърди, че когато един човек носи в себе си таланта, няма от какво да го е страх. Разбира се, Ивайла има известен опит от участията си по конкурси и състезания, където често става победител.
Запалва се по музиката отдавна. Когато е много малка, случайно запява и започва да харесва. От две години посещава една от най-добрите школи в Пловдив – Арт Войс Център, където вокалният педагог Руми Иванова изглажда и най-финото несъвършенство в пеенето на Ивайла.
В свободното си време талантливата дама обича да излиза с приятели, да се забавлява, да слуша музика и не на последно място да пее любимите си песни – “Perfect” и “Shallow”.

Малката звезда смело мечтае да покорява големи сцени, да печели сърцата на милиони почитатели и да организира самостоятелни турнета. За сега обаче е доволна от себе си и от достигналата я слава.
„За мен е истинска радост, че станах част от проекта „Нова звезда“. Гордея се със себе си и съм уверена, че мога да постигна още много“, споделя Ивайла. Тя се радва на подкрепата както на близките и приятелите си, така и на многобройните зрители на „Шоуто на Слави“.
Източник: Марица
Слави Трифонов нарани жестоко свой приятелСлави Трифонов трепери над Краси Радков. Дългия направи за подчинения си нещо, което не е правил за …May 1 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!