10 елегантни тоалета за жени на 50+, с които ще изглеждате като изискана дама, а не като лелка без вкус (СНИМКИ):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След 50-те години е важно да продължите да се интересувате от мода, но все пак трябва да преразгледате малко правилата за избор на дрехи, като давате предпочитание на по-елегантни тоалети.

Трябва да заложите на качеството. Не е важно гардеробът ви да е голям, а всички елементи да са добре комбинирани един с друг – тогава с ограничен брой дрехи ще бъде възможно да се създават различни визии.

Ето няколко примера за елегантна визия на дами над 50 , които могат да се използват като основа, но е важно да добавите нещо свое, за да покажете индивидуалност.

рокля-риза над 50

Модерна рокля риза с щампа.

Модел със копчета от горе до долу, разкроен, с колан. Ръкавите са буфан, с дължина три четвърти. Страничните шевове са с ниски цепки. Роклята е съчетана с розови чехли с отворени пръсти и черна чанта.

рокля едър принт 50+

Рокля от лека материя с едър принт. Модел със свободен силует, може да се носи самостоятелно или в комплект с широк колан. Ръкавите са свободни, прави, допълва ги триъгълно деколте. Дължината на роклята е до средата на коляното. Обувки и чанта в бежово и кафяво, в тон с колана.

яркочервена рокля 50+

Яркочервената рокля е чудесен избор за лятото. Моделът е с копчета от горе до долу. Модел, пристегнат в талията с разкроена пола. Роклята е завършен с тесен червен колан. Тъй като роклята е ярка, трябва да изберете неутрални допълнения – сива чанта и обувки. Чантата е украсена с цветен шал.

сива рокля 50+

Сива рокля с трапецовиден силует – изглежда оригинална поради асиметрично подредените волани. Роклята е  съчетана с обувки-балерини с леопардови щампи и бежова чанта.

светлобежова рокля трапец

Светлобежова рокля с трапецовиден силует. Модел с копчета от горе до долу. Елегантна якичка и външни джобове на гърдите допълват роклята. Роклята е съчетана с джапанки с чехли със змийски принт и бяла чанта.

мрежеста черна пола

Лека мрежеста пола с текстуриран принт на точки. Модел с подплата, дължина на полата – под коляното. Полата е съчетана с бяла тениска със светлосива щампа.

Тениската е пъхната в колана на полата, талията е допълнително подчертана с кожен колан. Към визията са подбрани обувки-балерини със заострен връх, които да съответстват на цвета на колана, и клъч с леопардов принт.

пола 50+

Оригинално изглежда светлобежовата пола с кокетен силует с две дълбоки контра плисета отпред. Съчетана е със светла кремава риза с класическа кройка. Допълнения – бяла чанта и обувки с нисък контрастен принт.

пола змийски принт

Дълга права пола с цепка със змийски принт. Модел с дължина до глезена с цепка в централната предна част. За полата са подбрани бяла тениска и тъмно синьо текстилно късо яке с големи джобове. Визията е допълнена с бели маратонки и голяма черна чанта.

карирани панталони 50+

Карирани панталони с дължина до глезена са чудесен избор за лятото. Модел в бежово и кафяво. Те са съчетани с бяла риза, бели маратонки и тъмнокафяв колан.

разкроени дънки 50+

Ефектна визия с дънки. Дънки, разкроени от ханша надолу, дължина 3/4. Долният ръб на краката е разръфан. Дънките са съчетани с тъмна камуфлажна тениска. За тази визия са избрани бежови островърхи обувки с черни пръсти и черна чанта с релефна повърхност. Изображението се допълва от ефектни бижута.

Алекс Петканова изби рибата! Стана дама на бала на брат си по гащи/СНИМКИInstagram Братът на Алекс Петканова – Милан отпразнува вчера абитуриентския си бал, а кака му не про…May 28 2022vijti.com

шорти за възраст 50+

Ако фигурата позволява, тогава е напълно възможно да носите шорти. Разбира се, не трябва да избирате твърде къси модели, това ще изглежда предизвикателно. Но правият модел с дължина до коляното е идеален за по-зрели дами.

Моделът трябва да е среден или висок. В примера са избрани светлосиви шорти с джоб на единия крачол. Горната част на ансамбъла е класическа бяла риза. Ризата е пъхната в черен колан, който допълва панталоните.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!