Ясновидката Мариана Везнева: Потопът ще залее първо Англия, а ето какво очаква България ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН, пише portal12.bg.
Мариана Везнева е специалист по универсалния език на символите „Сензар“. Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар, разкодирането на българската глаголица и др.
Сериозността на мистерията на житните кръгове се разкрива чрез разчитането на групи от пиктограми, и чрез съчетанието на медитация, концентрация и асоциация, отбелязва Везнева.
Прочутата ясновидка Соня Щерева дава надежда: България ще се оправи през 2020Ясновидката Соня Щерева е популярна в цялата страна с феноменалните си възможности да предрича и най…Aug 6 2019vijti.com

Тя посочва, че посланията на житните кръгове целят да предупредят, че човечеството се намира в прехода между 5-а и 6-а раса, и голяма част от хората (които вървят към самоунищожение и не търпят развитие) ще бъдат отстранени от Земята.
Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството.
Включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България по време на Крайните времена:

Ето и какво разказва феноменът за своята дарба в една от телевизионните си изяви преди години:
Предусещах смъртта на Людмила Живкова. Видях некролозите й две седмици предварително. И се стреснах. Същата година ми се случи нещо като сън. В тъмна гора се появиха три същества като хора, много по-високи, светещи. И ме питат: Искаш ли да ти отворим окото, да виждаш цялата човешка мъка? Аз казах: Съгласна съм. Единият ме целуна по челото. И аз излязох от това състояние, разказа Везнева. От там нататък винаги, когато питала за нещо глобално, не лично, го виждала като на екран. Житните кръгове започнах да се занимавам от 2003 г. Израснах в семейство, в което телепатията беше нормална. По-късно осъзнах, че тя е привилегия за малцина. През 2003 г. като видях за първи път житните кръгове, разбрах, че знам езика, че мога да ги разчета.

Гала полюбопитства на какво са я обучили тези три същества. Те ме обучиха за прераждането, за кармата, каза Везнева. Трите същества й казали: Наблюдавай дъщеря си и чрез нея ще започнеш да виждаш всичко. Тогава започнах да виждам чрез детето си, тогава 9-годишно, къде е мъжът ми, с кого седи на маса. Той сериозно се изплаши и предупреди приятелите си да не говорят компрометиращи неща, смее се Мариана.
През 1985 г. тя поискала от трите същества да й дадат нещо, което никой не знае. Тогава те й разкрили тълкуванието на глаголицата.
Аз мога да видя земята отгоре, казва феноменът. Тя видяла четири месеца преди трагедията в Чернобил, че там ще се случи нещо страшно. Тя била предупредена още зимата на 1986 г. Съществата й казали, че на 1 май ще има нещо страшно в Европа. Повдигнали я и тя видяла земята отгоре. На север от Черно море избухнало нещо червено, а целият континент на запад почернял. Така Везнева била известена за предстоящата трагедия в Чернобил.
Източник: Блиц
Ясновидката Латина за 5-те най-лековити места в България: Каръците да прескочат вода, болните – да пренощуват на земятаЯсновидката Латина е сред най-младите феномени в България. С дарбата си, за която разбира още в ранн…Jul 26 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!