Ясновидката Анастасия Христова: Всеки понеделник мийте вратата на дома си срещу магии!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Анастасия Христова наследява своите дарби от даровитите си баби по майчина и бащина линия. И двете се казвали Анастасия и имали специални способности.  „Едната ми баба имаше дарба да открива вода и благородни метали като злато, сребро и скъпоценни камъни, но никога не се е възползвала от второто. Тя казваше, че съкровищата принадлежат на земята. Ако са заровени, казваше, че това са кървави пари.

Не е хубаво нито да се вземат, нито да се търсят, защото човек ще заплати данък на земята, а всички знаем какво значи това. Самата тя ми казваше, че ако земята ми даде съкровище, аз ще се спъна в него и мога да го взема, защото Тя – Земята, като живо същество, не си дава лесно съкровищата, така както човек не си дава лесно парите.

Другата ми баба се занимаваше с лечение, баене, билки … От малка знам кои билки помагат, кои са отровни и кои не. Кои могат да донесат щастие и кои нещастие. Тя казваше, че билките са косите на земята. Никога не ги изтръгваше от корените, а ги отрязваше с малка ножичка, която пазеше само за тази цел“, разказва ясновидката за своите предшественички. Тя от дете се учи на тайнствените занаяти, а после завършва психология, омъжва се и ражда три деца. Към днешна дата е помогнала да стотици хора, твърди, че най-често я търсят за откриване и разваляне на магии.

Анастасия обяснява, че никога не можем да сме сигурни кой практикува магия за лошо. „Поради тази причина съм давала съвети на хората, идващи при мен, да не си оставят снимки и лични вещи при хора, които не познават, а само са чели за тях в пресата, защото могат да попаднат на вещица, която практикува черна, сива, червена или някоя от другите разновидности магии, които са опасни дори само ако ни гледат снимката“, разказва тя. По нейни думи симптомите на магията са като при лъчева болест – повдигане, повръщане, виене на свят, мисли за самоубийство, омраза към всичко живо. „Първата степен е нежеланието да се прибереш у дома.

Човек се видоизменя и в лице, и в тяло. Или много напълнява, или се изсушава. Като се има предвид, че показателите на кръв, урина и всичко останало е в норма, човек или се надува (енергийно запушване), или отслабва неимоверно бързо (източване на жизнената енергия чи) – това означава, че магията е направена от енергиен вампир.

Втората степен е омразата към живеещите в къщата. Човек, който е омагьосан, се дразни и от най-малкото действие на хората, които допреди няколко дни е обичал много. Самата магия не се проявява за един ден, тя е в по-дълъг процес. Обикновено около месец или два и постепенно човекът, когото сте познавали, вече не е същият, защото срещу себе си имаме подменена личност“, допълва още Христова по темата как да познаем, че имаме магия. Самата тя практикува за себе си лесен ритуал, който казва, че я пази от лоши енергии. „Всеки понеделник мия външната си врата с етерични масла или билки, в които задължително трябва да има розмарин, мента и лавандула“, споделя ясновидката, която е категорична, че именно тези растения изграждат щит срещу магии.

Ясновидката Нина забрани да държим пари в плик и семейството ни веднага започна да забогатяваЖълто спално бельо – не и пак не, същото и със старите колани! Не трябва да ги държите в къщата, ако…Jul 28 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!