Чаша с просо разбива камъни в бъбреците за седмица

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лечението на бъбреците със зърнени култури е много ефективно, но никак не е популярно. Просото отстранява камъни и пясък от бъбреците, от пикочния мехур, лекува цистит, помага при заболявания при жените.

През просото: Видео уличи болния от Ковид-19 Коцето да краде от съседите Зарезеният с Ковид-19 Константин изглежда се подобрява, щом започна да върши глупости. Само допре…Nov 18 2020vijti.com

Този забравен метод за лечение на бъбреците е използван по нашите земи още преди хиляди години. За целта измийте чашата просо с топла вода, изсипете в 3-литров буркан и залейте всичко с гореща вода. След това оставете на стайна температура, като го покриете с нещо топло. На следващия ден ще видите бяла каша във водата.

Тук е вашето лекарство. Пийте течността в каквито и да е количества и когато пожелаете. Когато течността свърши, полейте просото отново с вряла вода и пак оставете да реагира. Можете да пиете, докато не промени вкуса си. След това вземете нова чаша просо.

Просото помага идеално на бъбреците и на цялата пикочна система: почиства ги, премахва пясъка, камъните и лекува цистита. В рамките на седмица камъчетата се разтварят и се изхвърлят от организма по естествен път.

Източник: Ретро

Елена Банова – жената, която 2 пъти победи рака: Нашите онколози отказват да се учатСтресът отключил коварната болест на вестникарката, тя се информира за новостите в лечението от плем…Apr 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!