Целебен извор „изсмуква“ екземи, рани, болести на кръвта и нервите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Целебен извор лекува тежки болести
Целебен извор цери доста заболявания. Страната ни е известна с доста лековити извори, което си е цяло национално богатство. Той се намира на морето и според тези, които са се лекували, твърдят, че водата му наистина действа. Чудотворната вода лекува много тежки заболявания. Сред списъка на болестите се нареждат заболявания на кръвоносните съдове, тежки изгаряния, както и екземи по тялото.

Тайни и загадки: Мистерията БелинташБелинташ е една от най-популярните природни забележителности в България. Мястото е кръстопът на разл…Oct 19 2019vijti.com

Водата, която е минерална се намира срещу плажа в Белово. Тя извира от чешма срещу плажа в града. Интересното е, че водата от тази чешма, наред с останалите неща, които лекува, също затваря рани.

„Имах рана, която не можеше да се затвори и лекарите бяха вдигнали ръце. Къде ли не ходих, при различни баячки и билкари, слагах й какво ли не. В родното ми село една възрастна жена, която се занимава с билкарство, откакто се помни, защото с това са се занимавали и нейната майка и баба, също ми даде много билки.

Но раната така и не се затваряше. Имаше някакъв ефект от билките и природните мехлеми, но после пак се отваряше. Тогава ми казаха за минералната вода в Белово. Отидох, с огромна доза недоверие. Каква бе огромната ми изненада, че след няколко промивки вече нямам този огромен проблем. От отворената ми рана няма и помен”, разказва Иван Милодански от асеновградско село.

Но не само минералната вода от чешмата има този поразителен ефект. Такъв има и водата в минералния басейн. Водата там е хлорирана, заради хората, които търсят спасение в него.Тази нейна легендарна способност е известна на хората отдавна. Около каптирания извор непрекъснато се извива опашка от миряни, които търсят спасение от болките си. Търсещите лек за болките си идват тук с големи съдове за вода, които отнасят в домовете си, за да продължат лечението си в домашни условия.

Лекари също свидетелстват, че извора в Белово лекува тези болести. Те са наблюдавали и пациенти в продължение на повече от седем-осем години, които са се излекували и от различни нервни заболявания. Те са приемали вода от чудодейния извор и са почувствали облекчение още в самото начало на лечението си. Пиенето на вода от чешмата край басейна на Белово лекува категорично и стомашно-чревни заболявания.
Източник: ТОПактуално.ком

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!