Хората с пъстри очи са различни и ако сте сред тях, трябва да сте наясно с тези важни неща

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пигментът в ириса на окото и количеството на произвеждания от организма меланин са единствените два генетически фактори, които определят цветът на човешките очи. Може би изненадващо за мнозина, налага се категорично мнението, че цветът на очите определя, в определена степен, характерни особености в характера на човека, които го определят като личност. Тук ще се спрем на онези, които природата е дарила с пъстри очи; тяхното многообразие е уникално – те могат да бъдат кафяво-зелени, кафяво-сиви, кафяво-сини, с повече меланин или пък с по-малко – преобладаващо кафеви или преобладаващи светли… Именно това разнообразие и малкия брой на хората с такива очи, влияе на техните притежатели през целия им живот, карайки ги да се чувстват много уникални и неповторими.
Живата легенда София Лорен с 30 вдъхновяващи мисли за живота, които всеки трябва да разбереКрасива жена, великолепна актриса, жива легенда в киното, София Лорен (Sophia Loren) е пример за под…Nov 26 2018vijti.com

И – в съответствие с това – те развиват много голямо самочувствие. Това са действени и активни личности, проявяващи дързост и провокативност в безбройните си контакти. В държанието си проявяват обаче, непоследователност – веднъж се държат като плахи и беззащитни същества, друг път – като господари на своята, но и на чуждата съдба… В душата им се преплитат тъга и възторг, радост и разочарование, но винаги живее надеждата за щастие. Интересното е, че те съзнават това и не го крият от околните, което ги прави трудно предвидими.

При това положение е естествено, че въпреки очарованието от пъстрите им очи и от чувствителния характер, в отношението към тях да се проявява и известна доза предпазливост. В любовта, притежателите на пъстри очи са загадъчни и мистериозни; те лесно омайват с очарованието си представителите на противоположния пол и за тях не е трудно да „вплетат в мрежите си“, когото пожелаят. Пъстрооките жени имат предимството, с помощта на подходящ грим, да манипулират цялостната си външност. Те са с романтична душевност и вярват искрено във вечната любов и дълбоките отношения.

В кариерата си, хората с пъстри очи много активни, но, понякога, изглеждат недостатъчно откровени, което може да им създаде проблеми. Странното е, че това се дължи на крайности в цветовия ирис, което влияе в психологически аспект на хората отсреща им. Затова те печелят по-бавно доверието на околните, но веднъж спечелили го, могат за развихрят своята активност и дързост и да постигнат значителни успехи в професионално отношение.
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!