Фурията Кати изхвърли всички спомени за чалгата и хвана нов бизнес

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните певици в силните години на поп-фолка бе Кати. Тя влезе с гръм и трясък на сцената с хита „Волна пеперуда“ през 1999 г., но през 2006 г. се оттегли от музиката след раждането на дъщеря си.
16 години по-късно песните й все още се помнят, но тя няма намерение да се завръща в шоубизнеса.

„Липсваше ми емоцията от сцената в началото, когато спрях, но сега с течение на времето вече не. Водя си съвсем нормален начин на живот, както всеки един човек и ми харесва така. Не се изкуших в нито един момент да се върна в музиката“, каза тя при гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по БТВ.

„Хората продължават да ме разпознават по улицата. Имам почитатели на 16 години, колкото дъщеря ми. Когато съм се отказвала са се родили току-що, но с течение на времето в интернет харесват някоя моя песен, интересуват се кой я пее и така. Сега не бих правила никаква музика. Преди 3-4 години си изхвърлих микрофона. Спазвам няколко правила по „фън шуй“ – хората да не задържат никакви вещи от преди 15-20 години. Реших да направя вкъщи тотално разчистване – то бяха микрофони, картички за автограф, единствено пазя филма, който е за мен „Кати – една сбъдната мечта“ и няколко диска. Няма плакати, няма нищо. Дори снимки не пазя, единствено на моите родители. Всичко друго е в кофата. Нямам снимка дори от преди една година, дори дрехи нямам от преди една година“, разказа тя.

„Всички ме свързват с песента за волната пеперуда. Тя ме направи известна. Бе писана за друг човек – за моята колежка Даниела Никифорова. Тази песен на който и друг да беше дадена, нямаше да е същата както аз я направих. Най-важното нещо е как ще те възприеме публиката, а тя от първия момент, в който се качих на сцената, ме обикна“, каза още родената в Перник през 1977 г. Катя Михайлова.

„Няма как да се върна вече на сцената. Първо, сега съм вече на 45 години, не съм първа младост. Тогава бях 19-20 до към 25. Аз нямам енергията да правя по три участия на ден, както преди. Някой път и четири съм правила. Стигала съм до 57 за месец. Сега с едно участие сигурно ще изплезя езика след първата песен. Минало ми е времето. Аз съм дала за едно време това, което трябва за попфолка. До ден-днешен има хора, които ме харесват. Съжалявам, че съм се отказала, може би егоистично към тях постъпих. Но аз си бях за тогава. Сега има много млади колежки, да им дадем път“, категорична е бившата певица.

Съвсем скоро тя стартира нов бизнес, на който се е отдала изцяло. „Сега се занимавам с друго. От два дни имам онлайн магазин с ръчно изработени неща. Логото ми е с пеперуди, както и подаръчните кутийки са такива“, обясни тя и подари на Цитиридис гривна от оникс, като уточни, че не ги прави сама, а други хора ги изработват.

В края на предаването бившата певица и водещият направиха възстановка на танците от песните й от едно време.

Мария пръска – провокативна дори когато си пие кафето сутрин! Разтопи феновете с тази снимка (Снимка): Мария успява да привлече вниманието на феновете си, каквото и да направи. Този път дори не бе нужно…Jun 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!