Ужас! Вижте Мариана Попова без фотошоп (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от най-разпознаваемите лица в поп музиката – Мариана Попова, е станала неузнаваема! Фен на певицата показа как изглежда тя в действителност, когато се разхожда из центъра на София. 

„Никога нямаше да я позная, ако до нея не беше Веселин Плачков. Не знам какво й се е случило, но не изглежда добре“, пише мъжът.

Дъщерята на Мариана Попова порасна и стана подобрено копие на майка си – вижте красивата Мария МагдаленаЧували сме израза “Крушата не пада по-далеч от дървото”. Това важи с пълна сила за дъщерята на Мариа…Jan 11 2021vijti.com

Мариана без фотошоп

На снимката лицето на Мариана е толкова подпухнало, че видимо певицата едва успява да си държи очите отворени. Забелязва доста изразена двойна брадичка и дълбоки бръчки. Сякаш само за няколко месеца Попова е остаряла с поне 10 години, пише show.bg.

42-годишната изпълнителката стана майка преди 3 години и вероятно родителството на тази възраст я изтощава. След раждането тя трудно успя да си възвърне предишната фигура и наднорменото тегло доста я измъчваше.

Певицата на „пипнати“ снимки

Мариана дори се зарече да започне строга диета, но по всичко личи, че така и не е стигнала до нея или е нямало ефект.

Поредната звездна двойка, която се развежда: Актьорът Веселин Плачков и певицата Мариана Попова вече не са заедноПоредната звездна двойка, която се разпадна, вече е факт – актьорът Веселин Плачков и певицата Мариа…Jun 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!