Тя разби брака му, за да се омъжи за него: „Не ми е жал за жена му, тя трябваше да се грижи по-добре за него!“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Признанието на тази любовница предизвика бурни реакции

Може ли любовната връзка да се превърне в брак? Признанието на една любовница предизвика разделени мнения. Ето как Емили започва своята история:

„Никой не иска да бъде другата жена, поне така си мисля.“ Никога не съм мечтала, че ще се влюбя в женен мъж, но ето, че се случи.

Само един негов поглед беше достатъчен, за да изгубя напълно ума си.

Джон и аз се запознахме във фирмата, в която работехме. Прекарвахме много време заедно. Въпреки че го харесвах, нямах намерение да бъда с него. Излизахме една година и по това време имах връзка. Мислех, че нашата връзка няма бъдеще и не направих нищо, докато той не ми даде знак един ден. Той ясно даде да се разбере, че ме харесва.

Хората около мен забелязваха, че съм влюбена и щастлива, но не искаха да бъда нечий втори избор. Знаех обаче, че съм срещнала мъжа на живота си.

Скоро започнахме връзка и се крихме една година. Въпреки че прекарах добре в тази връзка, мисълта, че трябва да го пазя в тайна, ме подлуди, така че настоях той да каже всичко на жена си. Така и стана, той изчисти всичко, което имаше с нея и те подадоха молба за развод.

Днес съм негова съпруга и съм сигурна, че той никога няма да ме предаде. Не ми е жал за жена му, тя трябваше да му обръща повече внимание. Така той никога нямаше дори да си помисли да я напусне.

Не съм горда от начина, по който започна връзката ни, но любовта управлява. „Ако имаше достатъчно любов в брака им, нямаше да имам никакъв шанс.“

Какво мислите за тази ситуация? Съгласни ли сте с любовницата, превърнала се в съпруга?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!