Тя е единствената жена с идеални пропорции: жените й завиждаха, а мъжете копнееха за нея (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бети Бросмер отдавна се смята за идеал за красота , а извивките на тялото й изумяват както мъжете, така и жените. При това не са плод на съвременната хирургия, а напълно естествени.

Бети Бросмер

Интересното е, че дори днес Бети изглежда невероятно добре въпреки възрастта си. Бодибилдингът, с който Бросмер се занимава активно от дълго време, е „виновен“ за добрия й външен вид на 85-годишна възраст.

жена с идеална фигура

Бети е родена в Америка през 1935 г.

и започва кариерата си на 13-годишна възраст. Красивото й лице е публикувано на корицата на популярно списание, а снимката заинтригува рекламните агенции, които сключват договор с тийнейджърката. Това споразумение се оказва чудесно и за двете страни.

Скоро Бети става много популярна и агенцията й плаща голяма сума пари за всяка снимка.

красавица от миналото

Когато порасва, младата жена има перфектни пропорции на тялото – 96-53-91. Тези изключителни мерки се считат за идеални.

Когато се омъжва за основателя на културизма Джо Уидър, Бросмер започва да се занимава с културизъм. Тя популяризира мускулесто и здраво женско тяло и участва активно в културизма. Бети и съпругът й дори пишат книга за здравословния начин на живот и упражненията.

Бети Бросмер

Говори се, че по-късно Бети насочва вниманието си към младия Арнолд Шварценегер, помагайки му да стане популярен. Тя е обожавана от всички културисти по света и дълго време е една от най-известните жени културисти в света.

Бети Бросмер с Арнолд

85-годишната Бети и днес изглежда фантастично благодарение на спорта, здравословното хранене и упражненията.

Бети Бросмер на 85

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!