Треньорът на княгиня Калина: Прави по 80 лицеви опори наведнъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да не бъдем осъдителни към хората, призова фитнес инструкторът Ричард Величков

„Виждал съм как княгиня Калина прави 80 лицеви опори от веднъж“, сподели пред „България Днес“ звездният фитнес инструктор Ричард Величков и допълни: „Може и да се набира 20 пъти без почивка. Всеки ден тя прави вкъщи по 100 лицеви опори и 300 коремни, преди да дойде при мен.“

Преди дни в световната мрежа нашумя снимката на княгиня Калина Сакскобургготска, на която тя гордо показва прогреса си в залата за вдигане на тежести. Трансформацията е дело не на кой друг, а на самия Ричард, който е неин личен треньор.

„Не трябва да съдим хората. Всеки има избор как трябва да изглежда и да уважаваме това „, призова треньорът пред нас и допълни: „Много критики имаше към това, че е шофирала пияна. Но мога да уверя, че ако някой пие редовно, то той не може да изглежда както княгинята. Калина изглежда много добре – здрава и изчистена. Хората не обичат да гледат себе си и често, когато някой направи нещо различно, те се пробват да го спрат“, категоричен е Ричард, който цитира думи на легендарния културист Арнолд Шварценегер: „Ако кажем, че жените, които тренират, изглеждат като мъже, то дали мъжете, които не тренират, изглеждат като жени?“, упреква хейтърите Ричард.

Нацепенягата сподели, че работата с Калина е много лесна и приятна. „Заедно с Китин са много възпитани хора. С всеки, който седне да ги заговаря, винаги са се отнасяли любезно“, каза мускулестият модел, който е забелязал, че щерката на царя има години опит във фитнеса: „Когато аз станах неин треньор, забелязах, че тя не влиза за пръв път в залата. Знае как да се правят упражненията“.

Тайната за здравото тяло на Калина не е само в редовните тренировки: Княгинята спазва стриктен хранителен режим и приема хранителни добавки: „Протеини, аминокиселни, магнезий – обичайните добавки. Не използва никакви химии и силни добавки“, уверява инструкторът.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!