Топ ясновидка предупреждава какви подаръци да не приемаме, ако не искаме да си изпатим лошо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Естонката Илона Кадре дава списък на 10 неща, които не бива да подарявате и още по-малко да вземате вие като дар:
1. Никога не приемайте за подарък нож, ножица или друг остър предмет. Дори да сте сигурни в добрите намерения на отсрещната страна. Острието е символ на проникване, нараняване, нарушаване на целостта. Освен това острието съсредоточава в себе си негативна енергия и води до прекъсване на връзките и раздори. Затова купувайте сами ножовете, вилици и други остри предмети.
2. Часовник – особено неподходящ подарък за възрастен човек. Времето е господарят на човешкият живот и този, който го подарява, подсъзнателно сякаш подготвя отсрещната страна за край – на връзка, късмет, бизнес начинание. Особено неподходящ за подарък между любовници, съпруг и съпруга и рождени дни.
Последни изследвания разкриха нещо много любопитно за близнаците: Вижте какво правят в коремчето на мама преди ражданетоУчени от Университета в Падуа, Италия са окрили, че близнаците, а и всички други бебета се стремят к…Nov 16 2018vijti.com

3. Портфейл
Доколкото в него съсредоточаваме парите си, да подариш портфейл значи че се намесваш енергийно във финансовите дела на отсрещната страна и то по недобър начин. За да се смекчи ефектът, следва да не е празно и да се поставят някакви монети в него.
4. Кърпички или шалове – тъй като се раздават по погребения, се счита че не са подходящи като подаръци по хубави поводи, защото са на раздяла.
5. Често си подаряваме за Коледа и Нова Година свещи – това е огромна грешка! Незапалената свещ предвещава смърт.
6. Перлите – никога не се подаряват на жени, защото ще овдовеят или децата им ще останат сираци. Перлите може само да се предават в наследство и то по женска линия. Макар да е разпространено да се носят от младоженки, не е на хубаво. Предвещава мъка и сълзи.

7. Огледало – колкото и да е старинно и ценно, то е изключително неподходящ подарък. То съхранява енергията на стареенето и затова във всеки нов дом трябва да се купува и ново огледало.
8. Ръкавицата е символ на несъгласие. Тя бивала хвърлена в лицето на противника като подкана за дуел, освен това има много ритуали, които използват този аксесоар, насочени към подтискане на волята, предаването. Ако свекърва подарява чифт ръкавици на снаха си, то тя й показва че не я харесва и не я счита за подходяща за сина й.
9. Домашни любимци – правейки такъв подарък, вие доверявате на някого една душа. Това натоварва подаръка с много отговорност. Затова е по-добре да помолите този, на когото подарявате животинче, да ви даде символична сума пари. По този начин ще се предпазите от кавга с този човек.

10. Чорапи и бельо – особено ако съпруга ги дава на мъжа си, може да очаква или той скоро да се изнесе или да й изневери. Затова на мъжа си трябва да подаряваш само ризи като на едно от копчетата се омотае допълнителен конец.
Популярната ясновидка Теодора Стефанова – Гадателката на Силвио Берлускони, разкри каква невероятна съдба очаква БългарияПопулярната ясновидка Теодора Стефанова, известна като Гадателката на Силвио Берлускони, даде добро …Dec 5 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!