Той реши да направи уникален подарък за съпругата си. Резултатът е забележителен(ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да направиш подарък на любимия човек е нещо, което правим непрекъснато. Пикът на тези прекрасни жестове е в моментите, когато отбелязваме годишнини, в деня на влюбените, в деня на жената и други. Обикновено залагаме на традиционни и изпитани подаръци, но понякога, ако разчупим шаблона и прибегнем към по-различна тактика, резултатът може да надмине и най-големите ни очаквания. Младият мъж от видеото е решил точно това. Той ще изненада любимата си с нещо колкото полезно, толкова и лесно за изпълнение, стига да имаме малко сръчност, необходимите машини за употреба в домашни условия и най-важното – нестандартно мислене. Практичният шезлонг, който мъжът сглобява с двете си ръце е прекрасен подарък за любимия му човек.
Ивана изненада своя кръщелник с прекрасен подарък, малкият е във възторгИвана пее с кръщелника си Ивана направи невероятен подарък на своя кръщелник. Иван направи своя офиц…Mar 5 2019vijti.com

За направата му той използва най-обикновени и никому ненужни полиетиленови бидони,
които успява да преработи умело за нов,
много по-романтичен живот.
Вижте целия процес по създаването на този шезлонг,
който, направен от подръчни материали,
лесно се превръща в истинско бижу на двора или на балкона вкъщи.

Още свежи идеи за подарък:
Номер едно сред подаръците за 8 март винаги си остава парфюмът. В днешно време именно парфюмът е най-често използваното украшение от жената. Дори за тези от вас, които разполагат с ограничен бюджет, не е оправдание да лишат дамата от желания подарък.
Вторият най-съкровен подарък за дамите за най-женския празник е, разбира се, бижуто. Висулка или пръстен (само внимавайте какъв е, че да не създадете погрешни очаквания), обеци, колие или гривна, такъв подарък няма как да не разтопи женското сърце.
Подарък номер три, който винаги впечатлява дамите, е хубавото бельо (всъщност то впечатлява и мъжете, няма какво да се залъгваме).

Но, уважаеми диваци, надяваме се разбирате, че бельото не е подходящ подарък за майките или бабите ви. В тази секция разнообразието е голямо и, за да подходите по-нестандартно, не се ограничавайте само със сутиен или бикини. В края на краищата комплектите се произвеждат с точно определена цел. Хубавата сатенена нощница за идващите по-топли сезони също е подходящ подарък за дамата, която искате да зарадвате.
Преди броени дни големият актьор Иван Иванов навърши 67 години, синът му го зарадва с подаръкПреди броени дни Иван Иванов навърши 67 години, а най-хубавият подарък за личния му празник дошъл от…Dec 22 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!