Това мъниче е само на седем месеца и тежи едва 450 грама, но историята му ще ви трогне и ще ви накара дълбоко да се замислите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички бебета се раждат малки и този факт не е изненада за никого. Но представата на едни хора за малки коренно се различава от представата на други за същото.
И ако ние считаме бебе, родено 3 кг, за малко, то какво да кажат родителите, чиито деца се раждат под 1 кг?
Да, има такива случаи, при това съвсем не са единични, на дечица, появили се на този свят преждевременно и със съвсем миниатюрно тегло. Такъв е Матю Ридъл III, който се ражда едва 450 грама.
Раждането му е предизвикано рано, още в 28 седмица (като се има предвид, че една нормална бременност трае 40 седмици).
Така се гледаше бебе по времето на соца, когато нямаше памперси, Хумана и бананова кашаПовод ми дадоха сина и снахата, които ми оставиха за месец внучето да го гледам. Указанията бяха стр…Dec 21 2018vijti.com

Когато се ражда, той е диагностицирано с рядко заболяване.
Първоначално се предполага, че детенцето има микроцедалия, което означава, че мозъкът му е спрял своето развитие и Матю няма да живее дълго. Това казват на родителите преди да напуснат болницата след 98-дневен престой в нея. Три месеца по-късно пристигат резултатите от новите изследвания, които казват, че мъникът страда от рядка форма на дуорфизъм.

Това означава, че той ще може да има нормален начин на живот, ще може да си играе с децата в парка, да ходи на училище и всичко друго, което правят неговите връстници, но винаги ще бъде дребосъче. В момента например, на 7-месечна възраст, той тежи едва 1,6 кг.
Майката на детенцето споделя, че много хора го подкрепят и насърчават, което я радва изключително, но съвсем не липсват и тези, които са озадачени от външния вид на бебето и не могат да повярват на това, което виждат.

Въпреки всички трудности обаче Матю Ридъл III все пак се развива нормално, доколкото е възможно в неговото състояние, а семейството му е плътно до него. За момента резултатите от всички изследвания са с положителна насоченост за детето и показват, че до една година то ще порасне дотолкова, че спокойно ще може да тича в парка, заедно с другите деца. А не е ли това желанието на всеки родител – детето му да се вписва в средата си и да бъде щастливо. Пожелаваме на Матю бързо порастване!
Ако искате здраво и жизнено бебе, за нищо на света не се подвеждайте по тази опасна модаНапоследък всички са полудели по вегетарианството. Куп световноизвестни личности вече са направили с…Dec 20 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!