Това е луксозната вила с 10 спални и 17 бани, която Бен Афлек и Дженифър Лопес купиха за 50 милиона долара (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известната двойка Бен Афлек и Дженифър Лопес се „почерпиха“ с нова, луксозно декорирана вила , намираща се в Бел Еър , за която броиха над 50 милиона долара. Луксозният имот на елитна локация заема цели 1800 квадратни метра, а модерната вила разполага с десет спални и седемнадесет бани.

вила Бенифър

Собствениците ще могат да се насладят на огромна кухня, домашно кино, охраняем вход, голям паркинг и внимателно озеленен открит плувен басейн с изглед към голф игрището и Лос Анджелис.

Дженифър Лопес брутална с новата си прическата -Трудно ще я разпознаете!-Снимка Звездният стилист Крис Апълтън, известен с поддържането на прическите на цялото семейство Кардашиян…Dec 6 2021vijti.com

вила Бенифър кухня

вила Бенифър хол

вила Бенифър басейн

Това съоръжение от 1,2 хектара се намира почти точно срещу главния вход на прочутия клуб Bel Air. Къщата е построена през 30-те години на миналия век и е проектирана от известния архитект Пол Уилямс, въпреки че очевидно е претърпяла някои големи модификации за почти девет десетилетия оттогава.

къща Джей Ло

Джей Ло вила

къща Джей Ло изглед

къща Джей Ло камина

Предишният собственик е Тод Лемкин и дългогодишната му съпруга Кейси, които купиха имота за 27,6 милиона долара през 2016 г.

Още снимки на луксозния имот може да видите в галерията.

С толкова красива рокля не сте я виждали-Мария Бакалова се снима с Дженифър Лопес Колкото и успешен и известен да си, винаги имаш идоли, на които се кланяш. Хора, които те вдъхновя…Sep 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!