Това беше! Сватба за Рая, но без Бахаров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всичко сочи, че Рая Пеева този път наистина е приключила епичната си любов с Явор Бахаров. През уикенда тя бе шаферка на сватба на своя приятелка, но Явор липсваше сред гостите. Актьорът пък изкарва лятото си на морето.

Щом Рая е решила да не вземе Явор на този важен момент и да се чувства самотна сред романтика и любовни двойки, явно няма връщане назад.

Припомняме, че Бахаров пусна обща снимка на двамата за рождения си ден, но явно става дума за старо фото, с което е искал да я спечели обратно. След сватбата Рая пое на море с приятелка, докато Бахаров се теши с ранен риболов.

От години той прекарва голяма част от лятото по Южното Черноморие, а вечер е от най-редовните посетители на заведенията на морския бряг. В светските среди се шушука, че алкохолът е една от причините за раздялата на двойката, пише Hotnews.bg.

На няколко пъти красивата блондинка, която се изявява като репортер, се опитала да го вразуми, когато ставал агресивен след чашка-две. Като видяла че няма резултат, предпочела да се оттегли от любовната идилия.

Рая и Явор се разделиха, Бахаров теши мъката си на моретоАктьорът Явор Бахаров тази година ще обикаля сам Черноморието, след като сложиха окончателно край на…Jul 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!