Тервел разтърси социалната мрежа с непоказвани снимки на брат си Кубрат

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-добрият български боксьор в момента Кубрат Пулев навършва днес 40 години. По случай рождения ден Тервел Пулев разтърси социалната мрежа, публикувайки непоказвани досега снимки на брат си от съвместното им детство.

Ето какво написа Тервел за рождения ден на Кобрата:

Андреа е в болница в Турция, Кубрат бди над нея (Снимка): Певицата Андреа предизвика истински шок сред феновете си, след като публикува стори в социалните м…Feb 18 2021vijti.com


Честит рожден ден на моето братче Кубрат Пулев – българин, доказал се не веднъж и два пъти. Единственият човек от нашата родина, стигнал два пъти до мач за световна титла в тежка категория и дръзнал да предизвика титани в света на бокса!

Обичан, но и недолюбван за това, което е – успял, независим, истински, откровен и неподправен! Много често намира силата и казва нещата такива, каквито са, което дразни и комплексира слабите, но мотивира и дава криле на истинските хора! Пожелавам му да е щастлив и да бъде така, както той ги иска нещата в неговия живот!

Кубрат се отметна за дарението: Аз съм само един човек и не мога да оправя светаПомагал съм, винаги помагам и ще продължа да помагам на хора, които имат нужда някой да им подаде ръ…Dec 24 2020vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!