Таро прогноза за седмицата от 9 до 15 ноември 2020 г.-Телец-Картата Магьосник за успех, Рак-Положителни промени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В началото на ноември много зодии ще почувстват вятъра на промяната. Старшата Аркана ще разкаже за това как ще се развият събитията, какви промени ще настъпят през следващите седем дни.

Всяка комбинация карти Таро е уникална и една и съща карта се чете по различен начин за различните хора.

Експертите препоръчват внимателно да анализирате предупрежденията и съветите на старшата Аркана, за да знаете точно какво ще представи съдбата , как да внесете положителни промени в живота, както и как да продължите, за да избегнете неприятности.

Овен

Картата „Върховна жрица“ открива седмицата и обещава на Овена благоприятно време, когато всеки бизнес може да бъде завършен безотказно. Вниманието към предчувствията и липсата на бързане ще спести време и усилия.

Арканът „Колесница“ – екшън карта. Не можете да се колебаете, за да постигнете успех в тази или онази сфера на живота. Овенът може да бъде уверен в своите знания и умения, които ще са достатъчни за осъществяването на плановете им.

Картата „Съд“ символизира освобождаване от трудностите и завършването на труден етап от живота. На тази карта се оказва, че слага край на труден въпрос, както и се отървава от токсичната комуникация.

Телец

„Глупакът“ в комбинацията е карта, която символизира положително начало на седмицата. На нея Телецът не трябва да приема всичко на сериозно, защото благодарение на оптимистичното отношение ще бъде по-лесно да преодолее временните трудности.

„Йерофантът“ е карта на мъдростта и лидерството. Според тази Аркана Телецът ще може да постигне успех в бизнес сферата, ако отдели време на наистина важни въпроси и няма да се разсейва от дреболии. Арканът обещава и помощ отвън, от която не бива да отказвате.

Картата „Магьосник“ в комбинацията говори за възможността за постигане на успех в бизнес среда, което означава, че натрупаните знания ще бъдат полезни на Телеца до уикенда. Не трябва да се страхувате от необикновени решения, защото обмислените иновации ще ви позволят бързо да постигнете целта си.

Близнаци

Картата „Колелото на късмета“ обещава на Близнаци цикъл от дела, които в началото няма да могат да ги покорят. Близнаците трябва да отлагат времето си, за да разберат причината за развиващите се събития и да поемат контрола над тях.

Арканът „Йерофант“ символизира отворени и чисти мисли, както и движение към поставената цел. Според тази карта Близнаците ще срещнат човек по пътя, който може да стане наставник и да даде мъдър съвет. Благодарение на навременната помощ ще бъде възможно да се сложи край на въпроси от първостепенно значение.

„Смърт“ в комбинацията е карта, символизираща естествения резултат и прехода към нов етап от живота. Промяната вече е готова да избухне в живота и Близнаците не трябва да се противопоставят на случващото се.

Рак

Картата „Императрица“ в комбинацията на Раците показва, че в близкото бъдеще се очертават положителни промени. В първите дни на седмицата Раците могат да срещнат човек, който ще помогне, ако го харесат.

На картата „Смърт“ Раците ще могат да изчистят съзнанието си от лоши мисли, както и да „почистят“ в живота, за да спрат общуването с токсични хора или да се предпазят от тях чрез ефективни практики . Тази тактика ще ви спести много неприятности.

Картата „Справедливост“ показва на Раците важността да култивират най-добрите качества в себе си и да не се поддават на провокации. Честната работа и отказът от всяка измама ще ви помогнат бързо да приключите делата и да получите заслужена награда, както и да подобрите репутацията си.

Лъв

Според картата „Дявол“ Лъв трябва да започне седмицата не с активни действия, а с повишено внимание. Карат посочва пороци и слабости, отстъпването на които може да причини много неприятности, конфликти и дори проблеми с парите .

Слънчевата карта символизира прекрасен етап от живота, когато се откриват нови възможности за Лъвовете. Да не ги изпускате от поглед е важно за придобиване на лично щастие и за нови победи в сферата на бизнеса.

„Колелото на късмета“ представлява случайност и случайност. Лъвовете трябва да приемат съдбата си, за да получат контрол над нея. Тази карта носи добри поличби и промени към по-добро.

Дева

„Умереност“ показва на Девите, че в началото на седмицата нещата ще напредват бавно, но няма да има пречки. Важно е да бъдете търпеливи, за да постигнете безопасно желаната цел след известно време .

Арканът „Колелото на късмета“ предсказва неочаквана усмивка на съдбата. На тази карта Девите ще могат да се справят с всеки бизнес и лесно ще намерят отговори на вълнуващи въпроси, ако са внимателни и бързат да предпочетат балансирани решения.

Картата „Справедливост“ показва времето, когато Девите ще носят отговорност за действията, извършени в близкото минало. На тази карта наградата намира своите герои и тези, които са се спънали, трябва да поправят грешките си и да научат урока, даден от съдбата.

Везни

Картата „Императрица“ означава жизненост, растеж и раждане на нова. Везните в началото на седмицата ще могат да разчитат на съдбата и да оставят събитията да вървят по своя път. Също така, според тази Аркана, няма да е трудно да се установят семейни отношения и да се намери хармония в любовта.

Картата „Йерофант“ призовава Везните да се отчетат. Според този Аркан в средата на седмицата е важно да отделяте време за първостепенни въпроси, за да не пропуснете възможността да получите награда за работата си и да подобрите финансовото си състояние.

„Звездата“ в оформлението е карта, символизираща правилния път и успеха. Според този Аркан няма да е трудно да се справите с трудни случаи, както и да отворите вратата към щастливото бъдеще, ако обърнете внимание на  знаците на съдбата .

Скорпион

Арканът „Сила“ говори за способността да се преодоляват трудностите и да се контролира обстоятелствата. Според тази карта за Скорпионите е важно да се научат да не потискат емоциите, а наистина да се справят със стреса и негативизма, за да не развалят живота.

Картата „Йерофант“ насърчава Скорпионите да действат с чисти мисли и да не помрачават своето съществуване с негативни емоции. Пътят на добродетелта ще ви помогне да намерите вътрешен баланс и да спечелите подкрепа.

Картата на смъртта приключва седмицата и според нея Скорпионите трябва да са готови за големи промени. Картата символизира преходен етап, когато нещо е готово да отиде завинаги в миналото, правейки място за нещо ново и вълнуващо.

Стрелец

Картата „Обесен човек“ показва, че не всички неща могат да бъдат направени на скок. Това не трябва да е страшно, защото понякога просто трябва да преминете към друга сфера от живота, която също изисква внимание.

„Мир“ в оформлението е карта, символизираща постигането на целта. По-лесно е за Стрелец да завърши започнатото, както и да спре да общува с онези хора, които, криейки се под прикритието на добродетелта, се опитват да навредят или манипулират.

Картата „Колелото на късмета“ говори за изненади, които могат да се превърнат в печалба. Според тази карта случайният късмет ще помогне на Стрелеца да подобри финансовото си състояние и те може би трябва да опитат късмета си, като закупят няколко лотарийни билета .

Козирог

Картата за захранване показва на Козирозите страхотно време, когато можете спокойно да се захванете за работа и да не се съмнявате в себе си. Готовността за борба и оптимизмът ще зададат темпото за цялата седмица и ще ви позволят бързо да постигнете целите си.

Арканът „Висока Жрица“ се появява в към момента, в който трябва да вземете предвид предчувствията. Козирозите в средата на седмицата трябва да обърнат внимание на интуицията, за да предвиждат навреме неприятностите по пътя и да ги заобикалят.

В края на седмицата Козирозите, съдейки по картата „Колелото на късмета“, ще бъдат включени в цикъл от събития, които не могат да бъдат взети под контрол веднага. Съветът на картата е да изчакате, за да осъзнаете какво се случва, и чак тогава да предприемете действия.

Водолей

Според картата „Умереност“ Водолеят в началото на седмицата ще може да приведе чувствата в равновесие , без да бърза да оценява ситуацията и спокойно да поеме планираните дела. Картата обещава постигането на целта, ако не бързате и не предприемате необмислени стъпки.

Арканът „Глупак“ призовава Водолея да подходи с цялата отговорност към решението на възникващите проблеми. Небрежното отношение към отговорностите няма да доведе до нищо друго, освен до разочарование, което означава, че няма къде да се бърза.

Картата „Колелото на късмета“ символизира случаен късмет. Водолеите ще могат да ударят джакпота, както и да получат нови възможности поради факта, че ще бъдат в точното време на точното място. Според този Аркан се обръща внимание на дреболии, за да не се пропусне благоволението на съдбата.

Риби

Съветът на картата „Колелото на късмета“ за Риби е да не се забиват пръчки в колелото на съдбата. Събитията са естествени и трябва да им се позволи да се случват, да се адаптират към обстоятелствата и да възприемат случилото се като дар на съдбата, който отваря нови перспективи.

Арканът  „Влюбени“ разказва на Рибите за необходимостта да направят избор, който ще определи бъдещата им съдба. На тази карта няма да има възможност да се върнете и да промените решението, така че трябва да действате с цялата сериозност и отговорност.

„Звезда“ в оформлението е карта, която сочи към правилната посока. Според този Аркан Рибите могат да бъдат спокойни относно резултатите от своя труд. Премереното движение към поставената цел ще доведе до дългоочаквания успех .

Как ще завърши 2020 г. за зодиите-Ракът ще има неочаквани финансови бонуси, Везните със страхотен късметТази година се оказа трудна, така че всички искат да знаят как ще завърши. Астролозите направиха про…Oct 9 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!