Таро прогнозата за периода от 21 декември до 27 декември 2020 г.-Карта Сила за Дева, карта Йерофант за Везни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новата суматоха може да окаже негативно влияние върху бизнеса, така че е толкова важно да знаете предварително какви събития могат да се случат. Съветите на Голямата Аркана ще помогнат на зодиакалните знаци да съберат сили и да завършат 2020 г. на вълна успех.

Предпоследната седмица на декември ще бъде богата на събития и експертите препоръчват предварително да разберете за какво да се подготвите. Съветите на старшата Аркана ще позволят на представителите на Зодиакалните знаци да заснемат картината на случващото се, за да вземат правилните решения и  да не се забиват.

Избери коледно дръвче и разбери каква година те очаква:Новата година вече е на прага ни! Чудите се каква ще бъде тя? Ние вече знаем! Направете този простич…Dec 3 2020vijti.com

Овен

Според картата „Отшелник“ Овенът не бива да бърза стремглаво в работата или връзките. Картата показва периода, в който е важно да спрете и да размислите, да коригирате плановете и да спечелите сила преди тирето към щастлив живот.

„Глупак“ в оформлението е карта на промените. Според нея Овенът ще може да започне всичко от нулата, оставяйки потисническото минало след себе си. Съветът на картата е да не се отказвате от промените, които съдбата е подготвила, защото всичко в живота се случва навреме.

Арканът „Правосъдие“ обещава освобождение за Овена. Използвайки тази карта, се оказва, че се справяте с трудна ситуация, възстановявате справедливостта и се освобождавате от всичко, което пречи на движението напред и  привличането на положителни промени .

Телец

Арканът „Карета“ призовава Телеца да не се двоуми и да не се страхува да се спъне. Картата на находчивостта и активността предвещава отличен старт на седмицата, когато силата е в изобилие и те трябва да бъдат насочени към решаване на належащи проблеми.

Картата на влюбените предполага избор и започва нов етап от живота на Телеца, който трябва да се вземе на сериозно. Няма да можете да обърнете решението, което означава, че е време да се  вслушате в интуицията си .

„Отшелник“ в оформлението символизира временната невъзможност за продължаване на започнатото дело. Според тази карта е важно за Телеца да разбере ситуацията, да работи върху грешки, ако е необходимо, или временно да превключи вниманието към други задачи.

Близнаци

„Отшелникът“ в оформлението в началото на седмицата посочва на Близнаците времето, когато е важно да останете насаме със себе си. Важно е да запълните такава пауза чрез възстановяване на енергията, работа върху грешки или планиране, за да стъпвате уверено в по-светло бъдеще.

На картата „Върховна жрица“ е важно да сте наясно с целите си, за да продължите уверено напред. В противен случай е по-добре да изчакате, за да разберете какво се случва и кои действия ще доведат до успех. Вниманието към интуицията също ще бъде важно  – предчувствията ще помогнат да се избегнат инциденти.

Арканът  „Maгьосник“ показва способността да контролира обстоятелствата и да избира всяка посока за развитие. Близнаците на тази карта трябва да бъдат упорити и изобретателни, за да не пропуснат ползите.

Рак

Aрканът „Moдерация“ призовава Раците да спрат да бързат и да започнат седмицата с познати неща. Според тази карта е важно да осъзнавате отговорността и да не надценявате силните си страни, така че в края на годината да не срещате грешки и да не губите време за тяхното отстраняване в ущърб на основната си работа.

Картата „Сила“ отваря период, в който не можете да се колебаете, да се съмнявате и да отстъпвате. На тази Аркана Раците ще могат да направят скок, да се освободят от ограничителни обстоятелства и да получат дългоочаквана награда.

„Отшелникът“ в оформлението е карта, която призовава за прекарване на уикенда в спокоен режим. За Раците това ще бъде време на неприбързано планиране, възстановяване на силите и енергията , почивка след активна работа.

Лъв

Картата „Император“ отваря седмица и с тази карта Лъвовете ще могат да се изкачат по кариерата, да спечелят уважението на другите и да  увеличат финансовите потоци . Съветът на картата е да действате честно и да изоставите повърхностните преценки.

На картата „Сила“ Лъвовете ще могат да се сбогуват с неприятностите и да прекъснат порочния кръг от проблеми, ако спрат да гледат назад. Опитът, дори тъжен, е важен за вашето добро и продължавате да вървите напред.

„Смърт“ в оформлението е карта, която призовава Лвов да я сложи край и да започне нещо ново. Този Аркан казва, че трябва да правите промени в живота, без да се закачате за остарели идеи, които пречат на развитието.

Дева

Арканът „Йерофант“ обещава на Девите спокойно начало на седмицата, когато не можете да се съмнявате в способностите си. На тази карта е възможна помощ от светеца покровител, който в трудни времена ще протегне ръка към вас.

Картата „Умереност“ показва успех, но не и в близко бъдеще. На тази карта нещата не се развиват толкова бързо, колкото бихме искали, но в тази ситуация ще бъде трудно да се правят грешки, които да възпрепятстват напредъка към целта.

На картата „Сила“ Девите чакат тестове, които е важно да преминат с чест. Активността и отговорността ще ви помогнат лесно да преодолеете трудностите по пътя към щастливия живот и да получите достойна награда.

Везни

На картата „Йерофант“ Везните очакват нови запознанства, които не бива да се изоставят. Сред новопридобития социален кръг може да има хора, които могат да помогнат при решаването на трудни въпроси.

„Модерация“ в оформлението е карта, която призовава Везните да се откажат от бързината. Според тази Arcana, пътят към целта ще бъде безопасен, ако забележите промени навреме и избегнете съмнителни предложения.

Картата „Свят“ обещава разрешаване на трудностите и  постигане на щастие . Арканът обещава на Везните отличен завършек на декемврийската седмица, когато всичко си дойде на мястото, кавгите спират и пречките за щастлив живот остават зад гърба си.

Коя жена НЕ е истинската майка? Изберете отговор и проверете какво може да каже за вашата личност. Предизвикателството е да погледнете картината и да интерпретирате отделните й елементи. В случая …Nov 23 2020vijti.com

Скорпион

Арканът „Правосъдие“ призовава Скорпионите да съберат сили и да направят последния удар. Картата описва ситуация, когато се случва освобождаване от всичко, което пречи на развитието, и Скорпионите ще могат да привлекат положителни промени, ако не се колебаят.

Картата „Император“ символизира развитието и израстването в кариерата и според нея е важно за Скорпионите да се докажат от най-добрата страна, за да увеличат своята значимост и авторитет. Вземането на мъдри решения и избягването на повърхностни преценки ще ви помогнат да се справите с всяко предизвикателство.

„Звездата“ в оформлението е карта, чрез която Скорпионите могат да бъдат сигурни, че се движат в правилната посока. Арканът призовава да се откажат от измамата и бързането, за да не внасят неприятности в живота .

Стрелец

Арканът „Магьосник“ открива седмицата и обещава на Стрелеца страхотно време да използва придобитите преди това умения и да намери солидна почва под краката си. Съветът на картата е да не забравяте за отговорността, за да изключите грешките.

На картата „Свят“ Стрелецът ще може да установи връзки с близки и бизнес партньори, да погребе брадвата на войната и да намери хармония в себе си. Този Арканът говори за края на черната лента, което означава, че проблемите ще изчезнат от живота .

„Влюбени“ в оформлението е карта за избор, според която Стрелецът ще трябва да вземе сериозно решение. Няма да е възможно да го отмените, така че няма нужда да бързате: важно е да претеглите плюсовете и минусите, за да не останете назад.

Козирог

Картата „Сила“ показва на Козирозите  благоприятни промени , но за това те ще трябва да преминат през изпитания. Тестването за сила в началото на седмицата не трябва да е страшно, защото, справяйки се с трудностите, всеки тренира собствената си издръжливост. В бъдеще уменията ще ви помогнат лесно да се справите с препятствията пред щастието.

„Мир“ в оформлението е карта за придобиване на стабилност. Според нея Козирозите могат да бъдат сигурни, че започнатият бизнес ще донесе не само печалба, но и удовлетворение. Картата символизира период, когато неприятностите са в миналото.

Aрканът „Звезда“ се счита за един от ангелите пазители, предпазващ от всякакви несгоди. С тази карта Козирозите могат да бъдат сигурни, че нещата ще спорят и предстои награда. Важно е само да не променяте плановете си и да не се поддавате на провокации.

Водолей

Картата за обесен мъж насърчава Водолея да се подготви за промени в живота. Според тази Аркана е време да оставим всичко старо и да се обърнем към новото. Възможно е картата да предвещава преход към нова работа.

На картата „Отшелник“ Водолеят не трябва да бърза. Аркан призовава да направи пауза, за да размисли, да планира по-нататъшни дейности и с готов план да продължи пътя към проспериращ живот.

Arcanum „Дявол“ призовава Водолея да бъде внимателен и предпазлив. На тази карта Водолеите ще се изправят пред изпитания, които е важно да преминат честно и без измама, за да избегнат неприятности .

Риби

Картата „Смърт“ обещава на Рибите промени, които вече са готови да избухнат в живота. Няма смисъл да се двоумите на тази карта – време е да оставите остарелите зад гърба си, за да не пропуснете нови възможности и перспективи.

На картата „Император“ има период, в който е важно да покажете най -добрите черти на характера и да не се страхувате от отговорност. С тази карта Рибите ще могат да докажат своята стойност в бизнес средата и да кандидатстват за добра позиция.

Картата „Императрица“ обещава благоприятен изход за започнатия бизнес и Рибите могат спокойно да следват избрания път, без бързане и тревога. Също така, картата показва положителни промени в личния живот.

Важно е да интерпретирате изпуснатите карти в спокойна обстановка и не забравяйте да сравните съветите със случващото се в живота. Това улеснява виждането на предупрежденията и избягването на съмнителни проекти или предложения навреме. Съветите за карти не са призив за решителни действия, а описание на възможни събития, които могат да бъдат повлияни.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!