Тази прическа ще е хит през 2022 г. сред по-зрелите жени

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички знаем, че с напредването на възрастта започват да се появяват сиви косъмчета по гривата ни. Много жени веднага прибягват до боите за коса.

Има такива, които обаче не искат постоянно да дават луди пари за фризьор и да съсипват косата си с химикали.

„Прическа, нови зъби и живот“: как уморена жена от село се превърнала в дамаДо днeс много жeни нe разбират, чe красотата e работа, която включва постоянни грижи за сeбe си. Нe …Apr 5 2022vijti.com

Но какво да правим, ако сме в по-напреднала възраст и сивите коси започват все повече да ни притесняват? Е, според международно известният фризьор Том Смит не трябва да се притеснявате.

„Тази година косите в сиво ще са истински хит сред по-зрелите дами. Е, разбира се и тук има една хитринка“, казва коафьорът.

„Говорим за техниката Herringbone Highlights (буквално – „осветена коледна елха“) – метод на оцветяване, който се извършва с помощта на подчертаване, комбинирайки топли и студени нюанси на сивото.

Мари на Гала показа новата прическа, но всички гледаха само деколтето ѝ (Снимка): Чаровната млада инфлуенсърка Мари Будева (все още по-известна като дъщерята на Гала) прикова всичк…Apr 4 2022vijti.com

Тази тенденция има за цел да накара зрелите жени да спрат да се срамуват от естествената си сива коса“, обясни експертът.

Според Смит оцветяването на „осветената рибена кост“ се е появило по време на пандемията на коронавирус и общата карантина през 2020 г. jenata.blitz.bg

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!