Старата Волга се завръща, при това по-яка отвсякога: Концепцията на прочутата марка за 2020 г.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Руски дизайнер представи нов проект за възраждането на прочутата Волга. За това се спекулира от години, от време на време се появяват концептуални дизайнерски разработки на новия седан. Поредният от серията е Volga 2020 Concept, дело на дизайнера Aлександър Сторм от Казан. Неговата нова Волга 2020 е изпълнена в стила неокласика, но не се виждат особено много общи черти с класическите модели ГАЗ-21 или ГАЗ-24. Външно концептът Волга повече напомня сегашното поколение на седана Lincoln Continental. Смайващата история на Марсело – момчето от ромската махала на Монтана, което стигна до колеж в Кеймбридж (ВИДЕО)Момчето от гетото на Монтана или момчето чудо – така говорят за Марсело Илиев от ромската махала “Ог…Dec 28 2018vijti.com

Автомобилът може да се определи като четириврато купе. Силуетът на покрива е аркообразен, подпрозоречната линия е доста високо. Покривът е напълно прозрачен и свързан с предното и задно стъкло на колата. Прави впечатление и изобилието от хромирани детайли.
В момента независимо от всичките предлагани дизайнерски проекти съдбата на евентуалната нова Волга е обвита в мъгла. В момента Горкиевският автомобилен завод ГАЗ произвежда само търговска техника. Последният лек автомобил на горковчани беше седанът Volga Siber, развит на базата на Chrysler Sebring. Волга Сайбер се правеше в периода 2008-2010 година, като за това време бяха произведени около 10 000 автомобила.

Volga –дебелият съветски шеф на всички съветски марки, е отново тук. Както се случва вече почти редовно и циклично на всеки няколко месеца, появи се нов рендър. Той предвещава евентуалното завръщане на Volga на пазара, след като през 2010 г. официално приказката за някогашния обект на мечтите на всеки съветски бюрократ потъна в забвението на собствената си чупливост и архаичност.

Новата Volga 2020 Concept представлява рендъри, създадени от Александър Щорм. Според автора си, 2020 Concept е вдъхновен от старата слава на марката. Според нас е вдъхновен от пластмасова китайска играчка. Вярно, има готини елементи, като мускулестите извивки, панорамния покрив, дневните диодни светлини и огромните спирачки, но всичко това е обединено в един страшен франкенщайнски автомобил. И липсва хром по задната броня… Но, колкото вкусове, толкова и мнения, така че ще се радвам да чуем вашите – има ли бъдеще пред тази концептуална Volga?Една майка трогна всички, изливайки сърцето си: Не ме съдете, вие не знаете какво е да си родител на такова детеТейлър Майерс от САЩ публикува пост в социалната мрежа Facebook, с който разкрива за голямата драма …Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!