Софиянец блесна с инженерна мисъл / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кофи, дрехи, че и простор със завивки. Тези вещи, които висят от климатик и се крепят на перваза на прозореца в София, успяват да привлекат вниманието на потребителите на Facebook.

Имало е „инженерна мисъл“, пише Надежда Д, която споделя публикацията в една от големите групи на столицата във Facebook. Снимката събира стотици реакции и множество коментари.

И наистина, сякаш е чудо, че вещите се държат на импровизираната конструкция. Гледката шашва столичани, които бързат с най-разнообразни шеги, но и успяват да намерят логика в изпълнението.

Вижте част от коментарите им:

„Тия големи двустайни апартаменти, дето ги продават от 38 квадрата. Къде да простират хората?“, пише Живко И. „Когато си направил терасата на кухня и няма къде да простираш прането..“, добавя Веселина П.

„Когато цената на кв./м е 2000 евро и някак си не ти се дават 10 палки за балкон…“, пише Пламент А.

„Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека – никога“, гласи друг коментар.

„Славянска наука„, пише Валентин К.

Не лиспват и граждани, които са доста раздразнени от подобни действия.

„Със закон трябва да се забрани видимо простиране на парцали по балконите. Това никъде го няма„, пише Стефка Г.

„Плаче ми се като го гледам. Ама вие, ако видите моите съседи… И вие ще се разплачете“, добавя Моше К.

 Други граждани не припомнят и за друга разпространена проява. Съхраняването на обувки, колела, колички и др. в общите части пред апартаментите. Което практично за собствениците, може да е неприятно за техните съседи.

Не закъсняват и други „инженерни“ прояви, забелязани в София. Например пране, което виси през улицата, или добавка за климатик, която има не съвсем ясна цел.

Софиянец чисти плажа с БМВ за €50 000 / СНИМКИИстинските „зелени“ не са в парламента, а тихо и без много шум се грижат за природата извън прожекто…Sep 2 2022vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!