Собствен и уникален стил на 60+. 12 идеи, за да изглеждате впечатляващо и млади

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Представям колекция от 12 стилни визии за жени над 60, които ще ви помогнат да актуализирате гардероба си и ще ви вдъхновят да създадете уникален стил.

1. Ансамбъл от черно-бяла миди пола:

Използвайте черно-бял печат, за да добавите нотка цвят към външния си вид.

Миди пола с абстрактни шарки с ръбест подгъв, съчетана с бяла тениска и маратонки, създава стилна и изискана визия. Страхотен акцент ще бъде черна чанта.

2. Облекло с макси пола:

Тази дълга до земята пола с А-силует е чудесна за всеки тип фигура. Бяла тениска и широка жилетка от дебела прежда са идеални за тази визия. Завършете визията със златни сандали и стилна чанта тип кош.

3. Карирана блуза:

Карирана блуза с V-образно деколте и издути ръкави ще създаде елегантен външен вид с широки светло сини панталони и нюд обувки.

4. Монохром в бежови тонове:

Елегантен тоалет от широк панталон и горнище без ръкави в пастелни бежови тонове. Комплектът е завършен с бежови сандали и подходяща чанта.

5. Рокли с цветя:

Леките рокли в пастелни цветове с флорални щампи ще придадат женственост на визията ви. Допълнете тоалета с бял пуловер или стилен панталон за по-модерна визия.

6. Класическа рокля:

Многоцветна рокля с широки презрамки и ярък модел е идеалният избор за летен гардероб. Комбинирайте с жълти сандали и черна чанта за запомняща се визия.

7. Рокля с леопардов принт:

Дискретна черно-бяла версия на леопардов принт под формата на рокля-риза ще подчертае стила и елегантността. Използвайте плетена чанта, за да завършите визията.

8. Абстрактен принт:

Тъканите с ярки абстракции са идеални за създаване на ярък летен костюм или яке, което ще бъде чудесно допълнение към костюм с панталон.

9. Синьо и бяло:

Използвайте синия и белия модел, за да създадете зашеметяващи рокли с А-силует, които добавят изящество и елегантност към вашия външен вид.

10. Летни панталони:

Леките костюми от панталони и туники са идеални за летния сезон. Изберете модели с щампи или интересни детайли.

11. Цвят на фуксия:

Не се страхувайте от ярки цветове. Съчетаването на джъмпери във цвят на фуксия с бели панталони или шорти ще създаде енергичен и стилен външен вид.

12. Спортен стил в костюми с панталон:

Анцузите от меко трико са идеални за дейности на открито. Изберете приглушени нюанси за изтънчен външен вид.

Тези идеи ще помогнат на всяка жена да намери своя стил и да се чувства уверена на всяка възраст.

Редактор: За Жената

Източник: jemchyjinka.online

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!