Снимка на 85-годишна баба в булчинска рокля и 24-годишно момче удиви света-Не беше така, както изглежда-Снимки

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато сватбената снимка на 85-годишната баба Танг в бяла рокля гушкаща 24-годишно момче с празничен букет, плъзна из мрежата, предизвика истински фурор и моментално стана вайръл.  Милиони потребители шокирани осъждаха съчетанието между двамата. Кадърът предизвика какви ли не емоции.

Булката и младоженецът с повече от 31 години разлика наистина слиса света. Историята зад снимката обаче въобще не е толкова проста и лесна както изглежда, а всеки научил я, плаче. 

От 1983 година Танг спасява дечица, които са изоставени. Тя се грижи за тях, изправя ги на крака и след това се грижи те да попаднат в добри приемни семейства. Най-слабите и немощни обаче тя приема сама. Джанг от въпросната снимка и именно едно от тези деца.

Тогава, когато тя приютява момчето, тя и мъжът й вече имат 5 свои деца и 6 осиновени, на които дават дом и любов. Обаче парите трудно стигали за толкова голямо семейство и именно заради това местни служби им се притичат на помощ.

Когато Джанг пораснал той започнал да работи като пожарникар и да помага на деца в нужда, също като Танг. Момчето решила да зарадва най-любимото си същество в знак на благодарност.

Цял живот Танг се е грижела за другите и е пренебрегвала себе си. Никога не е носила сватбена рокля. Именно затова Джанг решил да организира сватбена фотосесия за нея и мъжа й. Случило се така обаче, че дядото не могъл да дойде на сесията.

Тогава Джанг облякъл униформата си и заел мястото му, за да не разстройва възрастната жена. Когато тя видяла снимките след това малко се смутила, но била много щастлива.

69-г. американец се ожени за 27-г. хубавица от Филипините и ето какво му се случи СНИМКИЩастлива семейна двойка с 42-годишна разлика във възрастта сподели историята на необичайната си любо…Sep 7 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!