След 37 годишен брак той изгони жена си от дома, заради секретарката си, но това съвсем не беше краят

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джейк и съпругата му Едит се радват на 37-годишен брак, докато не се случва немислимото и най-голямо клише – той се влюбва в секретарката си и решава да заживее с нея. Въпреки дългите години, прекарани в съвместно съжителство със своята законна жена, мъжът не се поколебава да я изгони от общия им дом, за да може там да се нанесе новата му избраница.
Той побеждава бившата си съпруга в съда и къщата официално е присъдена на него, а тя има 3 дни, за да си събере багажа и да се изнесе. На третия тя е за последно сама в дома им, пуснала си е тиха музика, пие вино и хапва хайвер и скариди.
Смайващата история на Марсело – момчето от ромската махала на Монтана, което стигна до колеж в Кеймбридж (ВИДЕО)Момчето от гетото на Монтана или момчето чудо – така говорят за Марсело Илиев от ромската махала “Ог…Dec 28 2018vijti.com

Тогава й хрумва как да отмъсти на похотливия си мъж и новата му жена.
Качва се нависоко и оставя по малко хайвер и скариди върху корнизите на прозорците. Първите дни всичко е наред и морската храна не се усеща. Но на следващите започва да се носи не особено приятният аромат на въпросните морски дарове. И никой не знае откъде идва.
Джейк и новата му жена не можели да понясат миризмата и направили всичко възможно, за да се отърват от нея. Махнали килимите, проветрявали, поставяли какви ли не освежители и дори решили да сменят всички мебели, само и само да се отърват от неприятното ухание.

Нищо обаче не помогнало, а в един момент дори прислугата им отказала да работи за тях.
Тогава решили да пуснат къщата за продажба, но и това действие не се увенчало с успех. Макар и на по-ниска пазарна цена, тя пак не успяла да намери своя купувач, а Джейк и любовницата му вече били в безизходица.
Веднъж той се срещнал с бившата си жена и й споделил, че старата им къща ужасно мирише. Тя казала, че някогашният й дом много й липсва, а той сякаш само това чакал – предложил й да го вземе, но само при условие, че той и новата му избраница си вземат всичко, включително и новите мебели. Едит се съгласила, разбира се, а те взели всичко – включително и корнизите.
Историята на един „ангел“, който тайно плащал болничните сметки на пациенти в нужда, наистина ще ви развълнуваЗил Акарайвай няма крилете на ангел. Вместо това има лъскав черен мерцедес с мощен двигател и удобни…Dec 28 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!