След тази супа забравихме за пилешката, тенджерата свършва на 1 ядене, това никога не е било

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От детството ни казват, че супите са много здравословни. И наистина е така. И за да направите ежедневната си диета не само здравословна и питателна, но и много вкусна, предлагам да направите тази ароматна кремообразна супа с гъби.

Гъбената супа ухае на есен, гора и уют. Дори в къщата да няма нито една горска гъба, а само печурки, лесно можете да си направите вкусна обилна супа от гъби. Само не забравяйте за сметаната, тя ще добави специална нежност към супата.

Лятно пречистване със супа: Ядеш на корем и край с възпалението, тлъстинките и стомашните проблеми! Когато става въпрос за пречистване на организма със супа , можете да сте сигурни, че процесът е ес…Jun 23 2020vijti.com

КРЕМООБРАЗНА СУПА ОТ ГЪБИ

Днес редакционната ни колегия ще сподели инструкции за приготвяне на вкусна гъбена супа със сметана и крема сирене. Проста, бърза и вкусна рецепта!

СЪСТАВКИ

2 картофа
300 г гъби
1 морков
100 г топено сирене
1 супена лъжица растително масло
100 мл крем
1 глава лук
2,5 л вода
2 дафинови листа
подправки за сервиране
сол, черен пипер на вкус

Изсипете водата в тенджера и ч поставете на огън. След това измийте и изчеткайте картофите. Нарежете картофите на малки парченца и след това ги добавете във врялата вода. Гответе за около 10 минути.

Измийте гъбите, обелете и нарежете на средни парчета. Запържете гъбите малко в растително масло и след това добавете гъбите към картофите. Гответе още 5-7 минути.

Сега да преминем към пърженето. Измийте лука и морковите, настържете морковите. Нарежете лука на половин пръстени. В тиган, предварително загрят с растително масло, задушете зеленчуците до омекване. След това добавете запържените зеленчуци към супата.

Нарежете топеното сирене на малки парченца. Добавете го към вашата супа. Бъркайте непрекъснато, докато сиренето се разтвори, след това изсипете сметаната. Накрая добавете сол и черен пипер на вкус, дафинов лист.

Това е всичко, вкусната гъбена супа е готова. При сервиране поръсете с нарязани билки, можете да добавите и крутони и подправки от провансалски билки.

Предлагам също да научите как да приготвяте полска гъбена супа с мляко . Това първо се сервира в полските ресторанти. И можете лесно да повторите това ястие у дома.

Ароматът и вкусът на тази кремообразна супа от гъби ще завладеят и най -изтънчения гурме ценител! Сигурен съм, че семейството ви скоро няма да забрави вкуса й. Пресните подправки ще добавят цвят и здраве към ястието. Може да се сервира с крутони вместо хляб.

Тайната на божествено вкусната супа: Тя се крие в основните 4 застройки – топла, варена, яйчена и студенаПриготвяне: 30 мин Готвене: 60 мин Общо: 90 мин Хранителна стойност: 500 kcal Супата на леля Зина е …Jun 25 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!