Слави Трифонов и възходът на простотията. Илитерат обучава проф. Огнян Герджиков по правни теми

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Слави Трифонов пояснява на професор Герджиков: Няма законово основание съдът да не регистрира моята партия…“
„Пояснява“?!
Доказан илитерат ще пояснява на един професор?
Преди всичко Слави Трифонов няма висше образование. Формално може и да има, но всички помним как ректорът на Консерваторията проф. Георги Костов театрално му връчи някаква диплома в студиото на БТВ.
10 години след като е изгубил студентски права, Трифонов бил допуснат да се яви на държавен изпит по виола…

Партията на Слави Трифонов вече се промени. „Няма такава държава“ започна да маха хора от съвсем новата си организацияCлaви Трифoнoв вeчe зaпoчнa дa изключвa хoрa oт нoвaтa cи пaртия „Нямa тaкaвa държaвa“. Прeди дни в …Oct 12 2019vijti.com

Къде дават така, кой друг студент се ползва с подобни привилегии? Трифонов да не е Моцарт? Толкова грандиозен ли е приносът му към българското музикално изкуство?
Учил-недоучил, завършил-недозавършил, сега титанът от Учиндол се съизмерва по правна компетентност с Огнян Герджиков, дългогодишен преподавател в Юридическия факултет, учител на почти всички действащи държавници, адвокати, съдии, прокурори.

И даже му „пояснява“, образова го, един вид, през фейсбука си.
А медиите резоньорски и послушно отразяват „скандала“. Без критичен поглед, без промисъл, без ирония дори.
Учиндолски се приема като системен политик, признат общественик, демократ – нищо, че изпъди журналистите от учредителната си сбирка и показа наяве за каква всъщност „демокрация“ ще става дума, ако дойде на власт.

Как тъй Слави Трифонов ще коригира Огнян Герджиков по правни теми, бре, глупци? И това се възприема сериозно, в рамките на нормалното.
Чутовното нахалство на самозабравилата се мутрочалгария дълбае дъното. А още колко има да гледаме и да се дивим. Източник: ретро.бг

Обвиниха Слави Трифонов в плагиатство: Твърдят, че е откраднал и логото на партията сиПолитологът и журналист Антон Тодоров разкри брутално плагиатство от страна на Слави Трифонов още в …Oct 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!