Скрит гей ли е ботоксовият Иво Аръков? Евгени Минчев заподозря актьора още преди десетина години

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди има-няма 10 години тв зрителите се забавляваха с пияния лорд Евгени Минчев, който се опитваше да сваля младото актьорче Иво Аръков във „ВИП Брадър”. Тогава паркетният лъв се аргументира с това, че според него младежът е скрит гей. Днес Иво се е превърнал в 100-процентова мъжка „кифла” и нищо чудно да се окаже, че Генчо е бил прав.

Тогава Минчев каза, че се носят слухове, че връзките на Аръков с Мария Илиева и Мика Стоичкова са се провалили, защото той често не е могъл да го вдигне. Иво се изсмя на подмятанията, обаче странният му имидж вече е твърде натрапчив.

Наскоро едва 37-годишният актьор прибегна до подмладяващи процедури. Той си опъна бръчките на лицето чрез инжекции с ботокс, което е присъщо на жените, при това на най-суетните. После си избели зъбите и се обезкосми и вече трайно присъства в мокрите сънища на много хора от ЛГТБ обществото.

Макар вече да е баща, Иво си остава доста съмнителен. За това говори и актуалата му фотосесия от древния италиански град Матера, където Аръков кифлее като някоя силиконка.

„На път съм не само физически, но и духовно“, сподели актьорът от Италия. Да не е имал предвид пътя към другия тротоар?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!