Скритата любов, която разцъфва в нещо красиво: историята на Селин Дион и Рене Анжелил

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едва ли Селин Дион е предполагала, че ще срещне любовта на живота си, когато е само на 12 години, но се случва именно това. Едва на 12 тя се запознава с композитора и музикален продуцент Рене Анжелил, който става неин продуцент, след като родителите ѝ се свързват с него и той се влюбва в гласа на малката певица.

Те започват да работят заедно през 1980 година, а Селин споделя, че е започнала да усеща по-различни чувства към него, когато е на 17.Двамата постепенно се влюбват и стават двойка, когато певицата е 19-годишна, а по това време Рене е на 45 години.

Двамата крият връзката си в продължение на 5 години и междувременно дори се сгодяват, но Анжелил не желае да разгласява новината, защото се бои от реакцията, която голямата им възрастова разлика може да създаде в публичното пространство. Селин обаче не иска да крие повече любовта си и двамата обявяват, че са двойка през 1994 година.

Селин споделя в свое интервю през 2013 година, че в началото майка ѝ е била против любовта им и е направила всичко възможно, за да ги раздели. „Тя ми казваше, че този мъж се е женил два пъти и не е успял да запази нито един брак. Казваше ми, че е голям за мен, има три деца и не е принцът, който заслужава малкото ѝ момиченце.“

Е, в крайна сметка цялото семейство на Селин се влюбва в Рене и вижда тяхното щастие. Дори майка ѝ отстъпва и приема любовта им.

Двамата сключват брак на 17-ти декември 1994 година в базиликата Нотр-Дам, а събитието е повече от бляскаво. Сватбата дори се предава по канадската телевизия, а Селин носи изумителна рокля, чиято направа е отнела около 1000 часа. Булката е имала на главата си и тиара, която е тежала цели 9 килограма.

SaveCeline DionPublished byVintage Bride

Двамата се нанасят да живеят в луксозно имение, оценено на 72 милиона долара, притежаващо 3 басейна, голф игрище и собствен аквапарк.

Съпругът на Селин е и главният виновник тя да изпее абсолютния си хит от саундтрака на „Титаник“, който покори всички класации и донесе най-голямата слава на певицата. Първоначално тя не е била впечатлена от песента и не е искала да я изпее, но се съгласява да направи демо запис с помощта на Рене.

Той пък тайно изпраща записа на продуцентите на филма, те го одобряват и така песента „My heart will go on“ става вечен световен хит.

През всичките години двамата се опитват да имат деца, но така и не успяват по естествен път. Селин ражда първото им дете чрез процедура ин-витро, а през 2010 по същия начин на бял свят се появяват и двете им момчета.

Селин Дион Рене Анжелил

Снимка: Getty

Бракът на двамата никога не е бил лек. През 1999 Рене се разболява от рак на гърлото, но успешно преборва болестта. За нещастие ракът се завръща години по-късно и през 2014 година Селин отменя всички свои концерти и участия, за да се грижи за Рене и да бъде до него.Певицата споделя, че сама го е хранила по три пъти на ден и е стояла неотлъчно до него в тежката битка, която продуцентът загуби в началото на 2016 година.

Тя споделя, че бракът им е бил едно голямо предизвикателство и са имали своите проблеми, защото винаги са били не само съпрузи, но и бизнес партньори. „Но в крайна сметка любовта е най-важното нещо. Двамата се учехме заедно на това, той ме научи как да обичам и да общувам правилно с човека до мен“, споделя в свое интервю звездата.

Селин Дион Рене Анжелил

Снимка: Getty

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!