Синът на Милен Цветков вече с телевизионен дебют

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Синът на покойния журналист Милен Цветков – 8-годишният Боян, дебютира в телевизията с 24-каратова усмивка и с изключително за възрастта си чувство за хумор. Той се появи на екран с медийния си ментор и бивш екранен партньор на баща си – Даниел Петканов в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по Би Ти Ви.

Двамата с Петканов заедно водят влог от няколко месеца, а сега проектът им „Питай ме“ бе представен и на телевизионната аудитория.

Пред камерата Цветков-младши демонстрира и школовка, и впечатляващи танцови умения.

А за да не остане и капка съмнение, че е син на хапливия си татко, Бобо веднага подхвана водещия с пиперливи въпроси. „Как се чувстваш с толкова много камери?“, пита го Николаос, а малкият в типичен стил отвърна: „Че те са много малко“.

Първата ТВ-изява на бъдещия журналист мина без каквото и да е притеснение пред техниката и публиката. Явно Боян е наследил и естественото поведение на покойния си баща.

„Той беше абсолютен перфекционист в работата си. Ковеше ме денонощно за материалите ми“, разказа Петканов и добави категорично: „Боби е същият“. „Непрекъснато, всеки ден гледа новини. Дете втори клас ме пита: „Кога ще се приберем“, 19,00 часа е, започва ми емисията“, допълни Лудия репортер.

Припомняме, че Милен Цветков загина навръх Великден в катастрофа, причинена от дрогирания Кристиан Николов в София.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!