„Сваля“ поне 10 години от лицето! Новата прическа на Брижит Макрон е толкова буйна, че всички я мислят за перука – много шик (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата дама на Франция Брижит Макрон прие преди дни в Елисейския дворец своята „колежка“ от Украйна Олена Зеленска, съпругата на украинския президент Володимир Зеленски.

Г-жа Макрон избра ансамбъл от сив туид за случая, състоящ се от горна част тип „пуловер“ и пола с цепки, които комбинира с къси ботуши и дебел черен чорапогащник.

Това е още едно вечно облекло, което излъчва класически френски шик, но прическата на първата дама е тази, която привлече най-много внимание.

Макрон и Зеленска

Съпругата на Еманюел Макрон, президента на Франция, откакто я познаваме носи лоб (дълъг боб) – по-дълга версия на прическата, която стига до ключиците.

Косата на Брижит винаги изглежда по-гъста благодарение на изсушаването на краищата навътре, но сега тя е отишла няколко крачки напред!

Брижит Макрон прическа

В сравнение с предишните публични изяви на първата дама на Франция, бобът й този път е с още по-голям обем, дотолкова, че се носят слухове, че е с перука. Първата дама е внесла и някои корекции в цвета – забелязваме по-опушен тон на русото с няколко сиви кичура.

Брижит Макрон нова прическа

Макрон отново е пуснала бретон, подчертавайки красивите си сини очи.

Брижит Макрон коса

Брижит Макрон и Олена Зеленска

Брижит Макрон яде тези ПОДМЛАДЯВАЩИ ХРАНИ, благодарение на които на 69 има фигура на ученичка: Първата дама на Франция Брижит Макрон е една от най-елегантните президентски съпруги не само в Ев…Aug 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!