Сбъркал ли е Дарвин ?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По света има много изненадващи открития, които противоречат на общоприетата теория за произхода на човечеството. Науката и учените, за които е създадено мнение, че винаги първи откриват непознатото и неизвестното, не казват нищо по въпроса. Мълчанието е академично.

Преди почти век – през 1922 г. геологът Джон Рийд намира в Невада през 1922 г. отпечатък на напълно съвременен сандал, който е на 200 милиона години. През 40-те години на миналия век в Дания и Франция, във вулканични скали на възраст най-малко 2 милиона години, са открити кости от скелетите на Homo sapiens. За изненада на учените, те се оказват еднакви със скелета на съвременен човек, който според Дарвинизма се оформя и живее на Земята отпреди 250 хиляди години.

Английски учени : Българското кисело мляко и зеле са чиста отроваБактериите в храните били опасни, имало и риск от много алергии Английските учени посегнаха и на най…Nov 17 2019vijti.com

Археологът Фили открива през 1979 г. във вулканична лава на 4 милиона година в Танзания отпечатъци на хора. Тези следи също са абсолютно еднакви с подобни на съвременния човек. Преди няколко години на остров Крит археолозите попадат на  отпечатък на човек отпреди 6 милиона години.

Сред неудобните артефакти се откроява камъкът Ланжоу, открит от китайския археолог Жилин Ванг в края на 90-те години на миналия век. Това е изненадващо твърд черен минерал, който сам по себе си е загадка за учените. В камъка има метална стружка с идеална резба, а артефактът е на възраст 300 милиона години. Днес не се знае къде е камъкът.

По време на златната треска в Съединените щати през 19-ти век в Калифорния са изкопани случайно скелети на хора на възраст от 10 до 60 милиона години. Всичко това е описано през 1880 г. от главния археолог на Съединените щати доктор Уитни в книгата „Геология на Сиера Невада“. Книгата е публикувана от Харвардския университет, но днес в нито един музей в Съединените щати няма останки от откритите древни хора. През 1996 г. американската телевизионна компания NBC е домакин на шоу, базирано на книгата „Скритите приказки за човешката раса“ на Ричард Томпсън и Майкъл Кремо. Благодарение на шоуто са показани уникалните находки, описани от Уитни. Тогава става ясно, че те се съхраняват в Музей на Калифорнийския университет. Ръководството на музея обаче отказва да предостави тези експонати на репортерите, за да бъдат показани по телевизията. Освен това учени от Академията на науките на САЩ веднага се обръщат към правителството с искане телевизионното предаване да бъде забранено. Шоуто е с огромен успех, но NBC никога не предоставя материални доказателства, че човек съществува преди 60 милиона години или дори много по-рано.

Пред няколко години в Урал Валентин Дегтерев открива камък с ясен отпечатък на човешки крак. Възрастта на отпечатъка е поне 100 милиона години. В Урал има куп легенди за мистично човечество, живяло преди неизброим брой години по тези места.

85-годишният феномен Иван Милев: Учените ме мислят за смахнат, само бай Тошо ми повярва, че под нас текат реки от нефт и газПреди години Иван Милев от бургаското село Димчево изкарва курс по радиестезия при основоположника н…Nov 21 2019vijti.com

Източник: лупа.бг 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!