Само с един замах: Жената, която обожавах, разби живота ми завинаги

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Казвам се Величко, на 32 години. Със съпругата ми Злати сме заедно от шест години: време, през което я обичах с цялата си душа. За огромно разочарование преди седмица открих, че тя има шокираща тайна. Днес искам да споделя с вас, как с един замах, жената, която обожавах, ми разби живота завинаги. От първия ден на съвместния ни живот и двамата мечтаехме да имаме деца, опитахме какво ли не, но за съжаление всичките ни усилия се оказаха напразни. Веднъж Злати каза, че е разбрала за някакъв храм, в който ако се помолим, имало голяма вероятност да зачене. Въпреки че не съм от най-вярващите, се съгласих да посетим чудодейното място.
Имат ли край паденията? Личната трагедия на родните президенти – политически провали и ожълтен живот*Дефилето на президентските Десита по публичната сцена навежда на дълбоки размисли за безрадостната с…Dec 22 2018vijti.com

И ето че Бог чу молитвите ни и месец по-късно, с пламнало от свян лице, съпругата ми съобщи, че скоро ще ставам баща. Бременността й премина добре и след известно време на бял свят се появи дъщеря ни Мария. Изминаха няколко години. С жена ми живеехме добре, обичахме се и уважавахме, докато един ден не се наложи да посетя уролог. След редица прегледи и изследвания, лекарят буквално ми зашлеви силен шамар, заявявайки, че съм стерилен. Докато се мъчех да осъзная чутото, в главата ми изникна страшен въпрос: кой всъщност е бащата на Мария? Веднага щом се прибрах у дома, незабавно попитах Злати от кой е забременяла.

В началото тя мълчеше и отбягваше да ме гледа в очите, но след като я притиснах в ъгъла, жена ми призна, че ми е изневерила с чужд мъж. Много отдавна знаела, че съм стерилен, ала силната й любов към мен не й позволила да ме напусне. Отчаяна, че никога няма да стане майка, изчакала да замина в командировка и използвайки удобния момент, ми изневерила със свой колега. Слушах изповедта й, но отказвах да приема истината. Моята скъпа съпруга ме измами и предаде. Ако беше ми казала за болестта ми, аз никога не бих я задържал в живота си и не бих я лишил от възможността да стане майка. Но сега, колкото и да я обичам, ще трябва да си тръгна. Не мога да живея с човек, който жестоко се подигра с мечтите ми и ми натрапи чуждо дете за моя биологична дъщеря.
Източник: Лична драма
Успях да задържа съпруга си у дома, но всеки ден се измъчвам от съмнения, че тайно продължава да се среща с другатаСъс съпруга ми Вальо сме женени от 30 години. Животът ни мина като на всички други двойки: построихм…Jul 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!