Руди Гела – р0мче, осиновено от българи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вече е ясно откъде у Радостин Василев идват особената артистичност и склонността да погажда неприятни и подли номерца. Видният политически ренегат, минал през редиците на „Има такъв народ“, „Продължаваме Промяната“ и акостирал в основаната от самия него партия с гръмкото име „Меч“, всъщност е с ромски поизход, пише „24/7 нюз“.

Сензационното разкиритие направи негов бивш съпартиец от ИТН. Оказало се, че Радостин е бил взет от родителите си от дом за сираци, когато е бил бебе на 16 месеца. Истинските родители на бившия министър на спорта са роми от плевенските села. Не е ясно дали той е открил биологичните си майка и баща и дали поддържа връзка с тях. Някои дори твърдят, че родната му майка Сашка е лежала за джебчийство в Сливенския женски затвор.

„Това е известно в цял Плевен. Руди е имал късмета да попадне в семейство, което го е образовало, но горещата циганска кръв винаги кипи – от там е и склонността му винаги да прави панаири“, разяснява източника от партията на Слави. Самият Трифонов наричал бившия си депутат „Мангото“.

Сега става ясно и защо в редиците на партията му „Меч“ е включена ромската певица Роксана. Някои дори твърдят, че тя е далечна роднина на Гела.

Руди винаги е много артистичен

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!