Рождената ви дата не е никак случайна: Тя носи дълбок смисъл и енергия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нумерологията обяснява числата и тяхната роля в нашия живот. Те са нещо повече от дати и адреси. Всяко число носи по-дълбок смисъл и енергия, която влияе на живота ни.
Едно от най-основните приложения на нумерологията е да се разбере, как вашата дата на раждане влияе върху живота ви, включително вашата личност и естествени таланти.
Ето как да разберете вашето число на живота:
7 май 1980 г.
Проверете за вас и вашите близки: Какъв си според номера на дома сиЧислото на дома ни влияе на нашите съдби. Нумерологията е вълшебна наука, приложима за почти всички …Aug 30 2019vijti.com

7 + 5 + 1980 = 1992
1 + 9 + 9 + 2 = 21
2 + 1 = 3
7 май 1980 г. = число на живота 3
Число на живота 1 : Оригиналът

Вие отказвате да се впишете само, защото обществото така е казало. Вместо това, посвещавате живота си на нови и вълнуващи идеи, разтягайки границите, поставени от света около вас.
Другите са пленени от вашата уникалност, но трябва да бъдете подготвени за факта, че вероятно няма да ви разберат.
Не, че начинът ви е погрешен, а просто е различен и хората се страхуват от промяната и непознатото.
Трябва да поработите над това да приемете, че традицията не винаги е грешна.
Ще има моменти, когато връщането към „начина, по който винаги е било правено“, всъщност може да бъде най-умното решение и в това няма нищо лошо.

Число на живота 2: Дипломатът
Докато другите са фокусирани върху това, как да стоят под светлината на прожекторите, вие сте повече от щастливи да работите зад кулисите. Посветили сте се на това, да внасяте мир и хармония около себе си и не се страхувате да изцапате ръцете си по време на процеса.
Толкова силно усещате предназначението си в този живот, че нямате нищо против да правите лични жертви в името на доброто.
Не забравяйте обаче, че трябва да се грижите и за себе си по време на целия този процес.
Няма нищо егоистично или „погрешно“ в това, да поставяте приоритет на личните си нужди. Ако не друго, то е необходимо, за да бъдете сигурни, че сте способни да продължите мисията си.

Число на живота 3: Купонджията
По ваше мнение, животът е една голяма игра и сме тук за да й се наслаждаваме. Не се притеснявате за целта в живота си, която и без това не можете да контролирате.
Вместо това сте се фокусирали върху това да се забавлявате на максимум. Излъчвате такава любов и енергия, че греете навсякъде, където отидете и хората са силно привлечени от вас.
Но ще дойде време, в което трябва да се заземите и да започнете да взимате практични решения в живота си. Това ще бъде много некомфортно за вас, но е необходимо. Колкото по-рано го приемете, толкова по-добре за вас.

Число на живота 4: Традиционалистът
Твърдо вярвате в това, че всяко нещо в живота си има място и без подредба и рутина, това би довело до пълен хаос.
Поради тази причина, живеете под много строги правила и не искате да се задоволите с нищо, което не отговаря на тях.
Това понякога, може да доведе до конфликт в отношенията ви, тъй като не желаете да правите комромиси.
Трудолюбиви сте и склонни да инвестирате времето и енергията си, за да си сбъднете мечтите. Това ще ви отведе далеч в живота.

Число на живота 5: Рискуващият
Животът е приключение и се наслаждавате на всеки един миг. Много сте любопитни и винаги обръщате внимание на това, какво се случва около вас, нетърпеливи за възможност да се научите или да опитате нещо ново.
Този начин на живот предполага, че имате да разкажете много истории и нямате против да ги разкажете на тези, които биха ви изслушали.
Бунтари сте и изпитвате удоволствие, като нарушавате правилата. Внимавайте да не прекрачвате границите, независимо дали това ви харесва. Правилата обикновено са с причина.

Число на живота 6: Романтикът
При вас няма недостиг на любов. Живеете, като споделяте радостта и щастието си със всеки, който срещнете и за това хората обичат да прекарват времето си с вас.
Изключително лоялни сте към хората, които обичате и сте склонни да направите всичко за да видите усмивки по лицата им.
Но не забравяйте, че вие също имате нужди, които заслужават да бъдат подхранени. Най-здравословните отношения са двустранните.

Число на живота 7: Философът
Няма друго вълнение за вас, освен търсенето на нови знания и информация. Живтът ви е постоянен лист от въпроси, които да отговорят на всяко нещо, което се случва, как работи и защо.
Тази любов към знанието със сигурност ще ви помогне да се движите напред към вашите цели и мечти, но може да бъде спънка за взаимоотношенията ви.
Опитайте се да не се откъсвате от останалия свят. Създаването на връзки с другите може да ви осигури нови и интересни перспективи.

Число на живота 8: Лидерът
Родени сте да бъдете лидери, няма спор. Когато се изправите пред изпитание, вие сте смели, уверени и решителни, така и печелите доверието на хората около вас.
Фокусирани сте върху целите и мечтите си и отказвате да бъдете повличани назад. Това обаче ви кара да пренебрегвате факта, че хората около вас биват засегнати от действията ви.
Макар да е трудно да се разбере, тъй като често отричате собствените си емоции, опитайте се да запомните мислите и чувствата на другите във всяка ситуация.

Число на живота 9: Артистът
Какъв би бил животът без артисти и изпълнители?
Когато животът стане труден и всички останали са объркани, вие сте този, който им напомня, че винаги има причина да се усмихват.
Състрадателни и грижовни, вие ще излезете от пътя си, за да се погрижите за другите.
Вие вярвате, че под цялата болка, страдание и насилие по света, винаги има надежда и любов.
Независимо дали сте музикант, художник, писател, танцьор или друга форма на „артист“, прегърнете тази страна на личността си, тъй като това наистина е необходимо на света.
Източник: novotopoznanie
Тайните страхове на всяка зодия: От какво се страхувате най-много според зодиакалния си знакВеки човек има своите страхове. Някои се страхуват от самотата, други от това да не останат без пари…Jul 30 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!